Slik bruker du ytelsesmåler i Game Booster-appen

“Ytelsesmåler” er en funksjon som finnes i Game Booster-appen som overvåker temperaturen og minnestatusen på enheten under et spill for å forbedre brukeropplevelsen.

Bilde av skjermbildet Ytelsesmåler under et spill.

Du kan gå inn på skjermbildet Ytelsesmåler ved å klikke på et spesifikt område på hovedskjermbildet til Game Booster-appen. Velg deretter “Overvåker temperatur” eller “Overvåker minnet".

Skjermbilde med Game Booster-hovedmenyen med ikonene “Overvåker temperatur” og “Overvåker minnet” uthevet.

Du kan slå denne funksjonen på/av ved å velge “Administrer ytelse automatisk” på skjermbildet “Ytelsesmåler”. Hvis temperaturen på enheten blir for høy, vil lydvolumet og bildefrekvensen på skjermen justeres automatisk.

Hvis enheten går tom for minne, vil den lukke andre applikasjoner som kjører i bakgrunnen.

Bilde av skjermbildet “Ytelsesmåler” med bryteren “Administrer ytelse automatisk” slått på.

Du kan fastslå hvilken app som begynte å kjøre automatisk og påvirket spillprestasjonen din mens du spilte et spill, ved å følge disse trinnene:

Trinn 1: Bilde av “Ytelsesmåler”-skjermbildet med “Avbrytelser fra apper” uthevet.  Trinn 1: Bilde av “Ytelsesmåler”-skjermbildet med “Avbrytelser fra apper” uthevet.

Trinn 1. Velg “Avbrytelser fra apper”.

Trinn 2: Bilde av “Ytelsesmåler”-skjermbildet med “Avbrytelser fra apper” uthevet.	                      Trinn 2: Bilde av “Ytelsesmåler”-skjermbildet med “Avbrytelser fra apper” uthevet.

Trinn 2. Dette skjermbildet viser appene som avbryter spillet ditt.

Det viser temperatur-/minnestatusen på enheten med fargen på ikonet:

Grå prikk Grå prikk

Normal.

Oransje prikk. Oransje prikk.

Høy temperatur eller lavt minne.

Blå prikk. Blå prikk.

“Administrer ytelse automatisk” er aktivert.

Hvis “Administrer ytelse automatisk” er slått på, varsler den deg om at temperatur- eller minne-administrasjon nå er i gang ved å vise et varsel i kanten.