Slik bruker du Finn ved bruk av kamera til å finne din Galaxy SmartTag+

Finn ved bruk av kamer til å finne Galaxy SmartTag+.

“Finn ved bruk av kamera” er en UWB (ultrabredbånd) funksjon som kan brukes til å finne din Galaxy SmartTag+.

Aktiver funksjonen, og snu deretter kameraet på baksiden av mobilenheten din. Når enheten din peker i retningen av din SmartTag+, vil funksjonen “Finn ved bruk av kamera” bli vekket.

Finne din SmartTag+ ved bruk av kameraet ditt

Denne funksjonen er nyttig i omgivelser der det kan være vanskelig å lage eller høre lyder, som for eksempel på biblioteker.

1 Start SmartThings-appen.
2 Kjør SmartThings Find, og velg den SmartTag+ du vil lokalisere.
3 Velg “Søk i nærheten”.
4 Velg “Finn ved bruk av kamera”. Kameraet ditt slår seg på, og appen viser deg retningen som din SmartTag+ er plassert i ved bruk av AR (utvidet virkelighet).

Bemerk: Lydfunksjonen på din SmartTag+ er deaktivert når du bruker “Finn ved bruk av kamera” til å forbedre batteriforbruket.

SmartThings-app uthevet på startskjermen. SmartThings-app uthevet på startskjermen.

Trinn 1. Start SmartThings-appen

Kjør SmartThings Find, og velg den SmartTag+ du vil lokalisere. Kjør SmartThings Find, og velg den SmartTag+ du vil lokalisere.

Trinn 2. Trykk på SmartThings Find, og velg deretter SmartTag+

Skann i nærheten valgt i SmartThings Find. Skann i nærheten valgt i SmartThings Find.

Trinn 3. Velg “Søk i nærheten”

Skjermbilde til å kjøre "Finn ved bruk av kamera". Skjermbilde til å kjøre "Finn ved bruk av kamera".

Trinn 4. Trykk på “Finn ved bruk av kamera”

Telefon som bruker AR for å finne mistet SmartTag+. Telefon som bruker AR for å finne mistet SmartTag+.

Trinn 5. Finn SmartTag+

Krav til å bruke “Finn ved bruk av kamera”-funksjonen

Sørg for at din Galaxy mobilenhet støtter UWB.

• Enheter som støtter UWB: Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Fold2

Når din SmartTag+ er nær nok til din Galaxy mobilenhet (innenfor 15 m på en åpen plass), oppdages et UWB-signal som aktiverer “Finn ved bruk av kamera”-funksjonen.

Bemerk: UWB-signaler kan bli svekket eller blokkert av forhindringer i nærheten. I innelukkede rom som bagasjerom på en bil, eller inni metallkabinetter, kan signalet bli uoppdagbart selv om taggen er i nærheten. “Finn ved bruk av kamera” blir kanskje ikke aktivert i disse tilfellene.

Den angitte plasseringen kan avvike fra den faktiske plasseringen av taggen på små steder innendørs, eller hvis et deksel eller et etui har blitt satt på din Galaxy mobilenhet. Fjern alle etui og deksler før du bruker Find-funksjonen.

Funksjonen “Finn ved bruk av kamera” er deaktivert

Hvis funksjonen “Finn ved bruk av kamera” forblir deaktivert selv om du er nær din SmartTag+, så se nedenfor.

• Sørg for at din Galaxy mobilenhet støtter UWB.B.
1 Funksjonen “Finn ved bruk av kamera” kan være deaktivert når din SmartTag+ er lav på strøm
2 Funksjonen “Finn ved bruk av kamera” blir aktivert når din Galaxy-mobilenhet oppdager et UWB-signal fra din SmartTag+. Enheten og taggen din må være i nærheten (innenfor omkring 15 m) for at dette skal kunne skje.

Alle forhindringer nær din SmartTag+ kan svekke signalet. Du vil kanskje ikke kunne bruke funksjonen, eller den blir unøyaktig. Signalet fra din SmartTag+ kan være svakt hvis det er i en skuff, i andre innelukkede rom eller bak en vegg.