Slik bruker du Bixby Vision

Bixby Vision kan brukes på følgende måter avhengig av om du vil bruke det fra kameraet, galleriet, et bilde fra en nettside eller fra en snarvei på hovedskjermbildet ditt.

Bixby Vision brukt til å gjenkjenne teksten på en nettside.
Trinn 1. Bilde av mobilkameraet og skjermbildet med “Mer”-menyen Trinn 1. Bilde av mobilkameraet og skjermbildet med “Mer”-menyen

Trinn 1. Åpne kameraet og velg “Mer” på høyre side.

Trinn 2. Bilde av mobilkameraet og trykk på alternativet “Bixby Vision”. Trinn 2. Bilde av mobilkameraet og trykk på alternativet “Bixby Vision”.

Trinn 2. På den viste menyen, velg “Bixby Vision”.

Trinn 1. Bilde av galleriet på enheten med det ønskede bildet valgt. Trinn 1. Bilde av galleriet på enheten med det ønskede bildet valgt.

Trinn 1. Åpne galleriet og velg bildet du vil bruke fra galleriet.

Trinn 2. Bilde av dett valgte bildet Trykk på Bixby Vision-ikonet i øverste høyre hjørne. Trinn 2. Bilde av dett valgte bildet Trykk på Bixby Vision-ikonet i øverste høyre hjørne.

Trinn 2. Velg Bixby Vision-ikonet øverst på høyre side.

Trinn 1. Bilde av Samsungs nettside. Langt trykk på det valgte bildet. Trinn 1. Bilde av Samsungs nettside. Langt trykk på det valgte bildet.

Trinn 1. Åpne Samsung Internett, og trykk lenge på bildet du vil søke opp.

Trinn 2. Bilde etter det lange trykket og etter at menyen er åpnet hvor vi trykker på “Søk med Bixby Vision”. Trinn 2. Bilde etter det lange trykket og etter at menyen er åpnet hvor vi trykker på “Søk med Bixby Vision”.

Trinn 2. Velg “Søk med Bixby Vision” i menyen.

Trinn 3. Bilde av skjermen med resultatene knyttet til det valgte bildet. Trinn 3. Bilde av skjermen med resultatene knyttet til det valgte bildet.

Trinn 3. Alle søkeresultater relatert til det valgte bildet vises på skjermen din.

Trinn 1. Bilde fra vårt Galleri, og trykk på meny på Bixby Vision-ikonet øverst i høyre side. Trinn 1. Bilde fra vårt Galleri, og trykk på meny på Bixby Vision-ikonet øverst i høyre side.

Trinn 1. Kjør Bixby Vision som forklart i galleri-seksjonen. Trykk på meny på Bixby Vision-ikonet øverst i høyre side.

Trinn 2. Bilde fra Bixby Vision og trykk på øverste høyre hjørne. Trinn 2. Bilde fra Bixby Vision og trykk på øverste høyre hjørne.

Trinn 2. Trykk på meny øverst i høyre side.

Trinn 3. Bilde av menyen og trykk på Innstillinger. Trinn 3. Bilde av menyen og trykk på Innstillinger.

Trinn 3. Trykk på “Innstillinger”.

Trinn 4. Bilde av Bixby Vision-innstillinger uten å velge “Vis Bixby Vision på skjermbildet Apper”. Trinn 4. Bilde av Bixby Vision-innstillinger uten å velge “Vis Bixby Vision på skjermbildet Apper”.

Trinn 4. Velg “Vis Bixby Vision på skjermbildet Apper”.

Trinn 5. Bilde av Bixby Vision-innstillinger “Vis Bixby Vision på skjermbildet Apper”. Trinn 5. Bilde av Bixby Vision-innstillinger “Vis Bixby Vision på skjermbildet Apper”.

Trinn 5. Nå vil du se det valgte alternativet aktivert.

Trinn 6. Bilde av hovedskjermbildet med Bixby Vision-appen. Trinn 6. Bilde av hovedskjermbildet med Bixby Vision-appen.

Trinn 6. Gå til hovedskjermbildet hvor du vil se app-ikonet. Trykk på det for å åpne “Bixby Vision”.