Slik løser jeg en feil når jeg laster ned en app fra Galaxy Store

Det kan oppstå en feil når du laster ned en applikasjon fra Galaxy Store. Det er flere måter å løse dette på.

Skjermbilde av en feil når man laster ned en app i Galaxy Store.

Hvis det oppstår en feil under stadiet app-installasjon og oppdatering, så prøv på nytt etter å ha gjennomført følgende trinn.

På Galaxy-telefonen din

Trinn 1. Bilde av skjermbildet “Innstillinger” med et trykk på alternativet “Apper”. Trinn 1. Bilde av skjermbildet “Innstillinger” med et trykk på alternativet “Apper”.

Trinn 1. Åpne telefonen din, og gå til “Innstillinger”-menyen. Trykk på alternativet “Apper”.

Trinn 2. På skjermbildet “Apper”, trykk på “Galaxy Store”. Trinn 2. På skjermbildet “Apper”, trykk på “Galaxy Store”.

Trinn 2. I menyen “Apper”, trykk på “Galaxy Store”.

Trinn 3. Skjermbildet Appinfo med et trykk på alternativet “Lagring”. Trinn 3. Skjermbildet Appinfo med et trykk på alternativet “Lagring”.

Trinn 3. Trykk deretter på “Lagring”.

Trinn 4. Lagringsmeny hvor du kan trykke på “Tøm data” eller “Tøm hurtigbuffer”. Trinn 4. Lagringsmeny hvor du kan trykke på “Tøm data” eller “Tøm hurtigbuffer”.

Trinn 4. I menyen “Lagring”, trykk på “Tøm data”, deretter “Tøm hurtigbuffer”, og prøv å installere appen eller oppdatere på nytt.

Hvis den samme feilen vedvarer, så kontakt oss ved å vedlegge systemloggdataen via Galaxy Store. For å gjøre dette, følg disse trinnene.

Trinn 1. Galaxy Store hovedskjermbilde med et trykk på alternativet “Meny” nederst til høyre på skjermen. Trinn 1. Galaxy Store hovedskjermbilde med et trykk på alternativet “Meny” nederst til høyre på skjermen.

Trinn 1. Åpne Galaxy Store og trykk på alternativet “Meny”.

Trinn 2. Skjermbilde av Galaxy Store-innstillingene hvor du må trykke på alternativet “Kontakt oss”. Trinn 2. Skjermbilde av Galaxy Store-innstillingene hvor du må trykke på alternativet “Kontakt oss”.

Trinn 2. På dette skjermbildet, trykk på innstillinger-ikonet og velg alternativet “Kontakt oss”.

Trinn 3. Trykk på “Feilrapporter” for å kontakte Samsung. Trinn 3. Trykk på “Feilrapporter” for å kontakte Samsung.

Trinn 3. Trykk på menyen “Feilrapporter” for å løse problemet med vår hjelp.

Beslektede problemer

For å laste ned apper og ressurser til enheten din, anbefales det at du har minst 1,5 GB ledig plass eller 2,5 ganger mer kapasitet enn appen. Hvis det ikke er noe ledig plass, så er nedlastingen kanskje ikke mulig.

For å sjekke enhetslagringen, følg disse trinnene.

1 Åpne telefonens “Innstillinger”-meny.
2 Trykk på alternativet “Batteri og enhetsvedlikehold”
3 Trykk på alternativet “Lagring”, og sjekk enhetens lagringsplass.

Bemerk: Plasseringen av og navnet på “Innstillinger”-menyen kan variere avhengig av land og enhet.

Sjekk om nettverket (mobilnettverk eller Wi-Fi) er korrekt tilkoblet, og prøv på nytt. Hvis mobilnettverket eller Wi-Fi er slått av eller det er dårlig dekning, er det ikke sikkert det er mulig å få tilgang til Galaxy Store.