Slik setter du opp Samsung Wallet

Før du bruker Samsung Wallet, er det viktig at du konfigurerer det slik du ønsker, og tar hensyn til funksjonene til enheten din og dine behov.

Forskjellige skjermbilder fra Samsung Wallet-oppsettet.

Hvis du har en støttet enhet, bør Samsung Wallet allerede være installert på telefonen din. Hvis ikke har telefonen din kanskje ikke den nyeste programvaren. I så fall må du først laste ned tilgjengelige programvareoppdateringer fra menyen “Innstillinger” på enheten din.

For å sette opp Samsung Wallet, følg disse trinnene:

1 Kjør Samsung Pay på telefonen din. Når du åpner appen, vil du bli bedt om å laste ned og installere den fullstendige appen. Dette er fordi den fulle versjonen av appen ikke er forhåndsinstallert.
2 Du vil bli bedt om å logge på Samsung-kontoen din. Hvis du allerede har en, så skriv inn påloggingsopplysningene dine. Hvis du ikke har en Samsung-konto, må du opprette en via Samsung Wallet. Hvis kontoen allerede er logget på, så trykk på “Start”-knappen. Les og godta deretter vilkårene og betingelsene, og klikk på alternativet “Neste”.
3 Nå må du sette opp en verifikasjonsmetode for å bruke Samsung Wallet. Du kan bruke irisskanneren (hvis telefonen din har en), fingeravtrykksleseren eller PIN-kode.

Bemerk: Hvis du velger iris- eller fingeravtrykksverifikasjon, vil appen også be deg om å sette opp en PIN-kode som backup.

4 Opprett en 4-sifret PIN-kode for Samsung Wallet.
5 Nå kan du legge til ditt første kreditt- eller debetkort i Samsung Wallet og bruke det til å foreta betalinger.