Slik setter du opp Samsung Pay

Samsung Pay er en app som lar deg foreta betalinger lett og sikkert fra smarttelefonen din. Nedenfor kan du finne ut hvordan du setter opp denne betalingsmetoden som du kan finne på Galaxy-enhetene dine.

Bilde av skjermbildet for Samsung Pay PIN-kode

Hvis du har en støttet enhet, burde du allerede ha Samsung Pay-appen installert på telefonen din. Hvis ikke har telefonen din kanskje ikke den nyeste programvaren, så du bør først laste ned alle tilgjengelige programvareoppdateringer fra Innstillinger > Om enhet, eller via menyen Innstillinger > Programvareoppdatering, på telefonen din.

Oppsett av Samsung Pay:

1 Åpne Samsung Pay på telefonen din. Når du åpner den, vil du bli bedt om å laste ned og installere den fullstendige appen. Den har en størrelse på 80 MB til 100 MB. La den laste ned, og trykk deretter på Installer-knappen når du blir bedt om det.
2 Se introvideoen som dukker opp. Så vil du bli bedt om å logge inn på Samsung-kontoen din. Hvis du allerede har en, angi påloggingsopplysningene dine, eller opprett en via Samsung Pay-appen. Hvis kontoen allerede er logget på, så trykk på Start-knappen. Deretter, les og godta vilkårene og betingelsene, og trykk på knappen Neste.
3 Nå blir du bedt om å sette opp en verifikasjonsmetode for å bruke Samsung Pay. Du kan bruke irisskanneren (hvis telefonen din støtter denne funksjonen), fingeravtrykksleseren eller PIN-kode. Hvis du velger enten iris- eller fingeravtrykksverifikasjon, vil appen også be deg om å sette opp en PIN-kode som backup.
4 Når du har valgt din foretrukne verifikasjonsmetode, vil du bli bedt om å opprette en 4-sifret Samsung Pay PIN-kode.
5 Nå kan du gå videre til neste trinn hvor vi legger til ditt første kreditt- eller debetkort til Samsung Pay så du kan bruke det til å foreta betalinger.