Slik rapporterer du krenkelse av immaterielle rettigheter i Galaxy Store

Når du ser etter en app eller annet innhold i Galaxy Store og finner krenkelse av immaterielle rettigheter (for eksempel krenkelse av opphavsrett eller varemerke), så kontakt oss for å rapportere det.

Skjermbilde av hovedmenyen for alternativet “Kontakt oss”.

For å rapportere krenkelse av immaterielle rettigheter, kontakt oss her. Når innholdet blir gjennomgått, kan det bli inndratt, eller det kan gripes inn i henhold til den relevante lovgivningen.

Gå til Galaxy Store > Meny-ikon > Innstillinger-ikon > Hjelp > Kontakt oss eller Galaxy Store > Meny-ikon > Innstillinger-ikon > Kontakt oss. Følg deretter de neste trinnene:

Trinn 1. I Hjelp Innhold Samsung skriver du inn dataene til Samsung-kontoen din og logger på. Trinn 1. I Hjelp Innhold Samsung skriver du inn dataene til Samsung-kontoen din og logger på.

Trinn 1. Logg på “Samsung-kontoen” din.

Trinn 2. På siden “Kontakt oss” skriver du inn de påkrevde opplysningene og rapporterer krenkelsen av immaterielle rettigheter. Trinn 2. På siden “Kontakt oss” skriver du inn de påkrevde opplysningene og rapporterer krenkelsen av immaterielle rettigheter.

Trinn 2. Velg de relevante alternativene, og rapporter krenkelsen av immaterielle rettigheter.