Slik registrerer jeg enheten min på SmartThings når den sier at den allerede er tilkoblet

Jeg registrerer enheten min på SmartThings-appen for første gang, men det står at enheten min allerede er registrert.

Registrere en enhet på SmartThings-appen.

Denne feilen kan oppstå hvis du tidligere ikke har kunnet fullføre en enhetsregistrering, for eksempel på grunn av en ustabil nettverksforbindelse, og prøver å foreta registreringen på nytt. Da enheten din i øyeblikket ikke er registrert under noen konto, så velg “Registrer min konto” for å fullføre enhetsregistreringen.

På skjermbildet “Registrer pg bruk under min konto” trykker du på “Registrer min konto”. Følg instruksjonene på smarttelefonen din og enheten du vil koble til for å fullføre tilkoblingsprosessen.

Bemerk: Et annet familiemedlem kan allerede ha registrert denne enheten i SmartThings. Hvis et annet familiemedlem allerede har registrert enheten, og en bruker velger “Registrer min konto” og omregistrerer enheten under en ny konto, så vil enheten avregistreres fra den forrige kontoen. Hvis du fortsetter med å oppleve den samme feilen, så prøv følgende:

Gå til Wi-Fi-innstillinger på smarttelefonen din, slett nettverket som inneholder navnet på enheten din og koble til på nytt.

Hvis du bruker Android OS

1 På smarttelefonen din, gå til Innstillinger > Tilkoblinger > Wi-Fi.

- Avansert eller Mer (︙) > Avansert > Administrer nettverk.

2 Finn navnet på nettverket du ønsker å slette. Trykk og hold inne, og velg deretter Glem.
Trinn 1. På skjermen på smarttelefonen din, gå til “Innstillinger” Trinn 1. På skjermen på smarttelefonen din, gå til “Innstillinger”

Trinn 1. Velg “Innstillinger”

Trinn 2. “Tilkoblinger” valgt i menyen innstillinger. Trinn 2. “Tilkoblinger” valgt i menyen innstillinger.

Trinn 2. Velg “Tilkoblinger”

Trinn 3. “WiFi” valgt i menyen Tilkoblinger. Trinn 3. “WiFi” valgt i menyen Tilkoblinger.

Trinn 3. Velg “Wi-Fi”

Trinn 4. Finn navnet på nettverket du ønsker å slette. Trinn 4. Finn navnet på nettverket du ønsker å slette.

Trinn 4. Velg nettverket du vil slette

Trinn 5. Velg “Glem”. Trinn 5. Velg “Glem”.

Trinn 5. Velg “Glem”

Hvis du bruker iOS

1 På smarttelefonen din, gå til Innstillinger > Wi-Fi.
2 Finn og velg navnet på nettverket du vil slette, og velg deretter “Slett dette nettverket”.
3 Bekreft nettverksnavnet i popup-vinduet, og velg deretter “Fjern”. Tilgangen til menyer og navnene på funksjoner kan variere avhengig av smarttelefonprodusenter, tjenestetilbydere og operativsystemversjoner. Enhetsnavnet vises som enhetstype, modelltype, produsentnavn osv. (f.eks. luftrenser) Samsung.

Bemerk: Det faktiske utseendet til smarttelefonen eller enheten din kan variere avhengig av produsent eller modell.