Slik registrerer du husholdningsapparater i SmartThings-appen

SmartThings-logo og husholdningsapparater.

Legg til husholdningsapparater i SmartThings:

1 Slå på husholdningsapparater for å registrere dem til SmartThings.
2 Kjør SmartThings-appen på smarttelefonen din.
3 På startsiden til SmartThings trykker du på ikonet Legg til (+) > Legg til enhet.
Legg til-ikon (+) valgt på SmartThings startside og ¨Legg til enhet¨ uthevet.
4 Legg til husholdningsapparater på det etterfølgende skjermbildet "Legg til enhet".
Skjermbildet ¨Legg til enhet¨ der husholdningsapparater legges til.
  • QR-kodeskanning: Trykk på Qr-kodeskanning, og kjenn igjen QR-koden til husholdningsapparatet som skal tilkobles.
Skjermbilde for å oppdage QR-kodeskanning av husholdningsapparatet som skal kobles til.
  • Enheter i nærheten: Trykk på ¨Søk periferiutstyr¨, og trykk på husholdningsapparatet for å registrere det på listen over tilkoblingsbare enheter.
Liste over tilkoblingsbare enheter i SmartThings-appen.
  • Velg selv: Trykk på ikonet Samsung husholdningsapparattype (enhet/produsent) for å registrere.
SmartThings apparatregistrering - velg et enhetsikon for å registrere.
5 Trykk på Start på skjermbildet "Skal vi begynne å registrere husholdningsapparater?".
6 Angi AP-modus avhengig av type husholdningsapparat.
7 Følg instruksjonene på registreringsskjermen for å fullføre tilkoblingen av enheten.
8 Når smarttelefonen og husholdningsapparatet er tilkoblet, kan du angi ditt eget navn. Kontroller husholdningsapparatet på enhetens plug-in-skjerm.

Referanse: Smart Home-adapter (ekstern programvarenøkkel) må være installert separat for å koble til visse husholdningsapparater til SmartThings.

Referer til instruksjonsmanualen som fulgte med husholdningsapparatet for å sjekke om installasjon av programvarenøkkel støttes og den nøyaktige installasjonsplasseringen.

Bemerk: Når du bruker en smarttelefonadapter, må du velge en smarthjem-adapter (programvarenøkkel) i stedet for produkttypen (kjøleskap, klimaanlegg, luftrenser osv.) når du registrerer husholdningsapparater.