Slik administrerer du Samsung Wallet hvis telefonen din er borte

Samsung Wallet er mye sikrere og har mer komplekse og sofistikerte sikkerhetslag som gir deg mer ro i sinnet når du bruker appen. Hvis du mister telefonen din, bør du imidlertid vite hva du skal gjøre.

Bilde av Samsung Wallet-skjermbilde med ulike logoer.

Hvis du mister telefonen din, kan du bruke Samsungs Finn min mobil-tjeneste og andre sikkerhetsfunksjoner til å låse eller slette betalingskortene dine i Samsung Wallet, på avstand.

Hvis du ikke kan låse Samsung Wallet, så kontakt kortutstederen øyeblikkelig ved å ringe nummeret på baksiden av ditt fysiske betalingskort. Når du låser telefonen din via Finn min mobil, vil Samsung Wallet også automatisk bli låst også. Samsung Wallet vil be kortutstederen om å stoppe alle transaksjoner foretatt på telefonen din inntil du finner den og verifiserer identiteten din på nytt.

1 På en datamaskin, gå til Finn min mobil-nettsiden og logg på Samsung-kontoen din.
2 Velg enheten din fra listen over enheter, og trykk på alternativet “Lås”.
3 Angi alle nødvendige opplysninger og trykk på “Lås”. Nå har ingen tilgang til opplysningene dine eller Samsung Wallet.
4 I verste fall kan du tilbakestille telefonen din ved å klikke på “Slett data”.
Please note:

• Tilbakestilling av enheten din vil fullstendig slette dens data, også Samsung Wallet-opplysningene dine. Sørg for å klikke på alternativet “Sikkerhetskopier” i Finn min mobil, eller foreta andre sikkerhetskopieringstiltak, før du tilbakestiller telefonen din.

• Hvis telefonen er tilbakestilt, må du logge på Samsung-kontoen din på telefonen for å gjenopprette data fra sikkerhetskopien. Hvis en Google-konto er registrert på telefonen, må du logge på Google-kontoen på telefonen før du kan bruke telefonen igjen.