Slik administrerer du medlemskort med Samsung Pay

Vi har medlemskort til favorittbutikkene våre eller for å spare penger på dagligvarer. I tillegg til kreditt- eller debetkort kan du også lagre medlemskort i Samsung Pay. Nesten alle kort med en strekkode kan lagres i appen, så du kan legge til alle kortene du vil. Selv om det ikke dukker opp i Samsung Pay i første omgang, kan du legge til et medlemskort manuelt.

Bilde av et medlemskort på Samsung Pay-skjermbildet.

Legg til et medlemskort digitalt

Åpne Samsung Pay på telefonen din, og trykk deretter på medlemskort øverst på skjermen Bla gjennom de ulike kategoriene, og velg det ønskede medlemskortet. Hvis du ikke ser medlemskortet ditt, så trykk på Legg til et kort som ikke står på listen.

Angi deretter de nødvendige opplysningene til medlemskortet ditt. Du kan til og med skanne kortets strekkode slik at du ikke trenger å skrive inn tallene manuelt. Når du er ferdig, trykk på Lagre.

Bruk et medlemskort

Det tok deg lang tid å samle alle disse poengene, så sørg for å huske å bruke medlemskortet ditt i butikken.

Åpne Samsung Pay på telefonen din. Trykk på Betal, og trykk deretter på Lojalitet i høyre hjørne. Velg kortet du vil bruke, og dets kortnummer og strekkode vil vises øverst på skjermen.

Derfra vil kassemedarbeideren kunne tilføye medlemsopplysningene dine til transaksjonen.

Fjerne et medlemskort

Hvis du ikke lenger bruker et visst medlemskort, kan du lett slette det.

Åpne Samsung Pay på telefonen din. Trykk på Meny, og velg deretter Kort. Trykk på kategorien Lojalitet, og velg deretter kortet du vil fjerne. Trykk på ikonet Flere alternativer, og trykk deretter på Slett kort. Klikk til slutt på slett for å bekrefte.