Slik finner du en registrert enhet eller oppdaterer plasseringen i SmartThings Find

SmartThings Find kan ikke finne en registrert enhet, eller den viste enhetsplasseringen er annerledes enn den faktiske plasseringen.

Tre enheter som bruker SmartThings Find.

Hvis du er utendørs og det ikke er noen forhindringer (vegger og andre strukturer, mange fotgjengere osv.) omkring den tapte enheten, kan signalet fra den tapte enheten lokaliseres innenfor en 100 m radius ved bruk av funksjonen “Søk i nærheten”. Hvis du derimot er innendørs eller det er forhindringer omkring enheten, svekker dette BLE-signalet, og oppdagelsesradiusen kan bli redusert til omkring 10 m.
Registrerte enheter finnes ved bruk av Wi-Fi-signaler i nærheten, ikke GPS-signaler. Som et resultat av det, kan den viste plasseringen atskille seg fra den faktiske plasseringen.

Andre tilfeller der en enhet ikke kan lokaliseres kan være en av følgende:

• Den tapte enheten har blitt flyttet, og den faktiske plasseringen har blitt endret
  • Enheten er i nærheten, men BLE-signalet er tapt blant andre signaler fra kommunikasjonsenheter og Bluetooth-enheter i nærheten.
  • “Søk i nærheten” kan ikke brukes når mobilenheten din og den tapte enheten (bærbar enhet) er tilkoblet via Bluetooth (BLE).

Hvis Galaxy-enheten din har oppdaget et tapt signal fra en tapt enhet, men enheten beveger seg i høy hastighet, kan Galaxy-enheten vise en annen plassering enn den faktiske.

Jeg kan ikke finne et par Buds koblet til en annen enhet som SmartThings Find ikke er installert på

Galaxy Buds Live/Buds+/Buds pro/Buds2 koblet til en enhet der SmartThings Find er installert, kan finnes ved bruk av funksjonen “Finn offline” i SmartThings Find.

Bærbare enheter som ble brukt med en enhet der SmartThings Find ikke er installert, kan ikke finnes hvis de blir borte.

Hvis din bærbare enhet har blitt koblet minst én gang til en enhet med SmartThings Find, kan funksjonen “Finn offline” brukes til å lokalisere dem når de blir borte.

Jeg kan ikke se mine støttede Buds eller Watch selv etter å ha installert SmartThings Find.

Hvis du ikke kan se din støttede bærbare enhet på SmartThings Find, så sjekk først om du har installert de nyeste versjonene av Galaxy Wearable-appen, SmartThings-appen og Finn min mobil-appen i Galaxy Store. Hvis alle appene er oppdatert, så avregistrer og omregistrer din bærbare enhet på Galaxy Wearable-appen.

Etter omregistrering, se om din bærbare enhet er synlig i redigeringsmenyen i SmartThings Find.

Bemerk: Sørg for at du bruker den seneste appversjonen til enheten din.

Den faktiske plasseringen av en tapt enhet er iblant annerledes enn den viste plasseringen

Når du lokaliserer en tapt enhet ved bruk av “Finn offline”, blir enheten lokalisert ved hjelp av Galaxy-enhetene til andre brukere i nærheten.

Enhetens faktiske plassering og den viste plasseringen kan avvike med så mye som 100 m (rekkevidden til et BLE-signal).

Bemerk at den viste plasseringen kan avvike fra den faktiske plasseringen hvis enheten er innendørs, selv om enheten ikke er tapt og offline.

Finn ut om det å ha alternativet Finn offline slått på tømmer smarttelefonens batteri

Tjenesten bruker laveffekts Bluetooth med minimalt batteriforbruk. Ditt normale smarttelefon-batteriforbruk vil i det store og hele forbli uendret.