Slik oppretter du en Samsung-konto

Samsung Account gir deg tilgang til mange funksjoner og tjenester fra Samsung, som Samsung Pay og Samsung Cloud. Lær hvordan du registrerer deg for en Samsung Account ved å bruke Galaxy-mobilen eller på Samsungs nettside med en PC.

Ved å bruke Samsung Galaxy-mobiltelefonen til å opprette en personlig Samsung Account kan du fullføre hele prosessen på telefonen, som vil logge deg inn automatisk, og alle apper vil være tilgjengelige for bruk.

Startside for Innstillinger Startside for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Velg Samsung Account.

Påloggingsskjermbilde for Samsung Account Påloggingsskjermbilde for Samsung Account

Trinn 2. Velg Har du glemt passordet eller har du ikke en konto? > Velg Opprett konto.

Skjermbildet for Vilkår og betingelser Skjermbildet for Vilkår og betingelser

Trinn 3. Les vilkår og betingelser, og trykk deretter på Godta.

Skjermbildet Opprett konto Skjermbildet Opprett konto

Trinn 4. Skriv inn forespurt informasjon > Trykk på Opprett konto.

Skjerm for totrinnsbekreftelse Skjerm for totrinnsbekreftelse

Trinn 5. Skriv inn telefonnummeret ditt > Trykk på Send > Skriv inn verifiseringskode > Trykk på Bekreft.

Lenke til e-postinnboksen Lenke til e-postinnboksen

Trinn 6. Bekreft at e-postadressen som vises er din og trykk på Gå til innboks > Følg anvisningene i e-posten.

Når du bruker Samsung-nettstedet til å opprette en personlig konto, logges du automatisk inn på kontoen på nettet ved slutten av prosessen, slik at du kan se dashbordet, som inneholder informasjon om dataene du har sikkerhetskopiert til skyen, sikkerhetsaktivitet og mer.

Startside for Samsung Account Startside for Samsung Account

Trinn 1. Gå til https://account.samsung.com > Velg Opprett konto.

Side for Vilkår og betingelser Side for Vilkår og betingelser

Steg 2. Sjekk vilkår og betingelser, og trykk deretter på Godkjenn.

Siden Opprett konto Siden Opprett konto

Trinn 3. Skriv inn den forespurte informasjonen > Trykk på Neste.

Bekreft din kontoside Bekreft din kontoside

Trinn 4. Bekreft at e-postadressen som vises er din > Trykk på Gå til innboksen > Følg anvisningene i e-posten > Skriv inn verifiseringskoden > Trykk på Neste.

Kan jeg endre informasjonen i kontoen?

Ja, du kan endre informasjonen for profilen, som navn, fødselsdato, telefonnummer, e-postadresse og mer, ved å følge trinnene nedenfor.
PC: Gå til account.samsung.com > Logg inn > Profil > Administrer Samsung-konto eller Rediger personlig informasjon. Mobil: Innstillinger > Samsung-konto > Profilinformasjon.

Merk: Minimumsalderen for å kunne opprette en Samsung-konto kan variere, avhengig av land/region.

Er det aldersgrense når man oppretter en ny Samsung-konto?

Ja, men dette kan endres, avhengig av hvor du befinner deg. Se følgende liste for informasjon om reglene for minimumsalder.

Merk: For alle land som ikke er oppført nedenfor, er 13 år minimumsalderen for å kunne administrere egen Samsung-konto.

• Minimum 13 år: USA, Canada, Singapore, Portugal, Belgia, Estland, Latvia, Finland, Grønland, Island, Brasil.
  • Minimum 14 år: Korea, Spania, Ukraina, Kina, Storbritannia, Gibraltar, Kypros, Nord-Makedonia, Bulgaria, Litauen, Italia, Østerrike, Russland, Georgia, Peru, Andorra, Chile, Venezuela.
  • Minimum 15 år: Vietnam, Hellas, Serbia, Danmark, Færøyene, Norge, Tsjekkia, Australia, Japan, Frankrike.
  • Minimum 16 år: Tyskland, Ungarn, Nederland, Irland, Monaco, Kroatia, Kosovo, Slovenia, Luxembourg, Liechtenstein, Sverige, Slovakia, Polen, Armenia, Aruba, De nederlandske Antillene, Curaçao, Saint Martin, San Marino, Romania.
  • Minimum 18 år: Mexico, Albania, Montenegro, Aserbajdsjan, Usbekistan, Hong Kong, Malaysia, Indonesia, New Zealand, Sør-Afrika, Nigeria, Senegal, Kenya, Ghana, Colombia.
  • Minimum 19 år: Algerie.
  • Minimum 20 år: Thailand.

Takk for din tilbakemelding