Slik sjekker jeg kjøpshistorikken min og oppdaterer apper i Galaxy Store

Etter å ha logget inn på Galaxy Store kan du sjekke appene du har kjøpt (installert) ved å trykke på “Meny” og deretter “Mine apper”. Fra menyskjermbildet til Galaxy Store kan du også oppdatere appene dine eller sjekke kjøpshistorikken din (kvitteringer).

Skjermbilde med alternativene “Apper”, “Spill” og “Temaer” uthevet.

Hvordan sjekker jeg kjøps-/nedlastingshistorikken min i Galaxy Store?

Du kan se kjøps-/nedlastingshistorikken din fra Galaxy Store-menyen. Du må være logget på Galaxy Store for å se de nedlastede appene dine.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet. Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. Trykk på “Mine apper” i Galaxy Store-menyen øverst til venstre på skjermen. Trinn 2. Trykk på “Mine apper” i Galaxy Store-menyen øverst til venstre på skjermen.

Trinn 2. Trykk på “Mine apper” i Galaxy Store-menyen.

Trinn 3. Velg en av app-kategoriene. Hvis du har en klokke paret med enheten din, vil du også se kategorien “Klokke". Trinn 3. Velg en av app-kategoriene. Hvis du har en klokke paret med enheten din, vil du også se kategorien “Klokke".

Trinn 3. Velg en av app-kategoriene. Hvis du har en klokke paret med enheten din, vil du også se kategorien “Klokke".

Trinn 4. Sjekk nedlastingshistorikken din for den valgte app-typen. Trinn 4. Sjekk nedlastingshistorikken din for den valgte app-typen.

Trinn 4. Sjekk kjøpshistorikken din for hver type app.

Hvordan oppdaterer jeg appene mine i Galaxy Store?

Du kan oppdatere appene dine fra Galaxy Store-menyen. Du må være logget på Galaxy Store for å oppdatere appene dine.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet. Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. Trykk på “Oppdateringer” i Galaxy Store-menyen. Trinn 2. Trykk på “Oppdateringer” i Galaxy Store-menyen.

Trinn 2. Trykk på “Oppdateringer” i Galaxy Store.

Trinn 3. Finn appen du vil oppdatere, og trykk deretter på roteringsknappen ved siden av den. Trinn 3. Finn appen du vil oppdatere, og trykk deretter på roteringsknappen ved siden av den.

Trinn 3. Finn appen du vil oppdatere, og trykk deretter på roteringsknappen ved siden av den.

Kan jeg oppdatere appene mine automatisk?

Du kan oppdatere Galaxy Store-innstillingene til å oppdatere apper du har lastet ned fra Galaxy Store, automatisk. Visse apper krever imidlertid manuelle oppdateringer selv om du angir automatisk oppdatering. Apper du har lastet ned fra en annen app-butikk kan dessuten ikke oppdateres automatisk fra Galaxy Store.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet. Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen. Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 2. Trykk på innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 3. Trykk på “Oppdater apper automatisk”. Velg deretter en metode for automatisk oppdatering: “Aldri”, “Bare ved bruk av WiFi” eller “Ved bruk av WiFi eller mobildata”. Trinn 3. Trykk på “Oppdater apper automatisk”. Velg deretter en metode for automatisk oppdatering: “Aldri”, “Bare ved bruk av WiFi” eller “Ved bruk av WiFi eller mobildata”.

Trinn 3. Trykk på “Oppdater apper automatisk”. Velg deretter en metode for automatisk oppdatering: “Aldri”, “Bare ved bruk av WiFi” eller “Ved bruk av WiFi eller mobildata”.

Takk for din tilbakemelding