Slik sjekker og oppdaterer du din versjon av Samsung Health

Samsung Health er en app som overvåker deg mens du trener, administrerer sportsrutinene dine og lar deg kontrollere helsa di med diettopplysninger og tips som hjelper deg med å komme i best mulig form. Lær mer om hvordan du holder Samsung Health oppdatert til den nyeste versjonen nedenfor.

Bilde av hovedskjermbildet på Samsung Health-appen.

Det er to måter du kan sjekke din versjon av Samsung Health på:

• Åpne Innstillinger, gå til alternativer Apper og søk etter Samsung Health. Her kan du sjekke app-versjonen din nederst på skjermen. Du kan også trykke på app-detaljer i butikken for å sjekke versjonen.
  • Gå til Samsung Health hovedskjermbilde, trykk på mer-ikonet og klikk på “Innstillinger”. Velg til slutt “Om Samsung Health”.

Bemerk: Trinnene for å komme inn på Innstillinger kan variere avhengig av enheten din eller Samsung Health-versjonen.

Hvis du vil oppdatere Samsung Health-appen din, søk etter den i Galaxy Store eller i Google™ Play Store og trykk på “Oppdater”.