Slik sjekker og oppdaterer du Gaming Hub-versjonen

For at applikasjonen skal prestere best mulig, bør den oppdateres regelmessig. Vi anbefaler at du, for å vite hvordan du gjør dette, husker hvilken versjon du har installert.

Bilde av Gaming Hub-skjermbildet Informasjon.

Du kan sjekke og oppdatere versjonen av Gaming Hub via alternativet “Om Gaming Hub”. For å gjøre dette, følg disse trinnene.

1 Kjør Gaming Hub-appen og trykk på "Mer"-menyen øverst til høyre på startskjermbildet for Gaming Hub.

※ Hvis din Gaming Hub-versjon er lavere enn 7.0, er "Mer" -menyen plassert i nederste høyre hjørne på startskjermbildet for Gaming Hub.

2 Trykk på alternativet “Innstillinger”, og trykk på “Om Gaming Hub”.
3 På dette skjermbildet kan du sjekke versjonen og trykke på knappen “Oppdater” for å oppdatere din versjon av Gaming Hub-appen.
Bilde av Gaming Hub-skjermbildet informasjon.