Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter jeg spilletiddata i Gaming Hub

Spilletiddata er én av mange funksjoner i Gaming Hub-appen. Den gir deg nyttig informasjon om hvor lang tid du har brukt på å spille spill. Disse opplysningene kan gjenopprettes eller sikkerhetskopieres ved å bruke Smart Switch-appen.

Bilde av alternativet “Spilletiddata” i Gaming Hub.

Slik sikkerhetskopierer/gjenoppretter du spilletiddata med Smart Switch-appen

Når du fjerner data fra Gaming Hub eller nullstiller enheten din, så kan spilletiddata bli slettet. Dessuten, hvis du deaktiverer Gaming Hub og gjeninstallerer det, vil ikke dine tidligere spilletiddata vises (eller registreres). Du kan sikre dine spilletiddata ved å bruke Smart Switch-appen før du sletter Gaming Hub og enhetsdata.

Vennligst bemerk: Spilletiddata blir ikke registrert i Gaming Hub ved deaktivert status.

Gå til “Smart Switch”-app. Gå til “Smart Switch”-app.

Trinn 1. Gå til “Smart Switch”-app.

Trykk på “Send data” eller “Motta data”, og bli tilkoblet med en enhet. Trykk på “Send data” eller “Motta data”, og bli tilkoblet med en enhet.

Trinn 2. Trykk på “Send data” eller “Motta data”.

Velg mellom “Kabel” eller “Wi-Fi” for å koble til enheten din. Velg mellom “Kabel” eller “Wi-Fi” for å koble til enheten din.

Trinn 3. Velg mellom “Wi-Fi” eller “Kabel” for å koble til en annen enhet.

Velg “Egendefinert” og trykk deretter på “Neste” nederst til høyre. Velg “Egendefinert” og trykk deretter på “Neste” nederst til høyre.

Trinn 4. Velg “Egendefinert” og trykk deretter på “Neste” nederst til høyre.

Velg “Innstillinger” og trykk deretter på “Overfør” nederst til høyre.                        Velg “Innstillinger” og trykk deretter på “Overfør” nederst til høyre.

Trinn 5. Åpne “Innstillinger” og trykk deretter på “Overfør”.

Vennligst bemerk: Hvis du vil foreta en sikkerhetskopiering, må du overføre dine data til en annen enhet. Hvis du vil gjenopprette dine Spilletiddata, må du overføre disse fra en tidligere brukt enhet.