Slik legger du til et familiemedlems smarttelefon i SmartThings Find

Familie bruker SmartThings Find i smarttelefoner.

Ved å invitere et annet medlem til SmartThings, vil du kunne dele enhetsplasseringer med et invitert medlem på SmartThings Find.

• Hvis du deler en Galaxy SmartTag med et annet medlem, vil plasseringen av din Galaxy SmartTag bli sporet ved bruk av stedsdata fra det delte medlemmet. Det andre medlemmet må også aktivere stedsdelen for at denne funksjonen skal fungere korrekt.
  • Se kategorien Medlemmenes enheter i bunnen av SmartThings Find-skjermen for enheter delt med det andre medlemmet.

Invitere et medlem

Medlemmers enheter valgt i SmartThings Find. Medlemmers enheter valgt i SmartThings Find.

Trinn 1. SmartThings Find > Velg “Medlemmers enheter”

Inviter medlem valgt i SmartThings Find. Inviter medlem valgt i SmartThings Find.

Trinn 2. Velg “Inviter medlem”

Skjermbilde til å invitere et medlem ved bruk av “Send en invitasjon” eller “Bruk en QR-kode”. Skjermbilde til å invitere et medlem ved bruk av “Send en invitasjon” eller “Bruk en QR-kode”.

Trinn 3. Inviter et medlem ved bruk av “Send en invitasjon” eller “Bruk en QR-kode”