Slik får du tilgang til og installerer Samsung Free

Visse applikasjoner er forhåndsinstallert på Samsung Galaxy-enheter. Dette gjelder også Samsung Free, som er installert på enheten din og tilgjengelig på Android™ 9 eller nyere, og som hjelper deg med multimediainnhold uten å måtte installeres.

Samsung Free-appen i Galaxy Store.

Hvis du vil oppdatere Samsung Free-appen din, har du følgende alternativer:

Alternativ 1. Du kan oppdatere appen direkte i Galaxy Store.

Alternativ 2. I Galaxy Store kan du søke etter “Samsung Free” og trykke på oppdater-ikonet i bunnen.