Hvordan registrerer og bruker jeg verdikuponger i Galaxy Themes?

Du må ha en Samsung-konto for å registrere og bruke verdikuponger fra Galaxy Themes butikkarrangementer eller eksterne kampanjer. Etter at verdikuponger er registrert i Samsung-kontoen din, kan de brukes på kjøp av betalingsapper og varer i apper. Galaxy Themes-butikken godtar kun én verdikupong per kjøp.

Verdikupong ved siden av Galaxy Themes-ikon.

Retningslinjene angående bruk av verdikuponger er som følger:

• Utløpte verdikuponger blir ikke refundert eller lagret. Når en verdikupong utløper, blir den automatisk slettet fra kontoen.
  • Hvis betalingen annulleres før en app lastes ned, vil eventuelle ubrukte verdikuponger bli returnert.
  • Hvis prisen på en app overstiger beløpet på verdikupongen-, kan du betale differansen med andre betalingsmetoder som for eksempel kredittkort.

Slik registrerer du en verdikupong i Galaxy Themes

Trinn 1. Gå til Galaxy Themes-butikkken, og trykk på “Meny” nederst til høyre. Trinn 1. Gå til Galaxy Themes-butikkken, og trykk på “Meny” nederst til høyre.

Trinn 1. Når du har åpnet Galaxy Themes-butikken, trykk på “Meny”.

Trinn 2. Trykk på “Verdikuponger og gavekort”. Trinn 2. Trykk på “Verdikuponger og gavekort”.

Trinn 2. Trykk på “Verdikuponger og gavekort”.

Trinn 3. Trykk på legg til-knappen (+) øverst til høyre. Trinn 3. Trykk på legg til-knappen (+) øverst til høyre.

Trinn 3. Trykk på legg til (+) ikonet for å registrere verdikupongnummeret.

Kan jeg bruke verdikuponger sammen med andre betalingsmetoder?

Hvis du kjøper et produkt som overstiger verdikupongbeløpet, kan du betale differansen med et kredittkort eller betaling via mobiltelefon. Velg først typen verdikupong du har ved å velge “Bruk poeng eller verdikuponger” på kjøpsskjermen. Velg deretter den ønskede betalingsmetoden. Den gjenstående beløpet vil bli trukket fra den kontoen.