Hvordan registrerer og bruker jeg verdikuponger i Galaxy Store?

Du må ha en Samsung-konto for å registrere og bruke verdikuponger fra Galaxy Store-hendelser eller eksterne kampanjer. Etter at verdikuponger er registrert på Samsung-kontoen din, kan de brukes til kjøp av betalingsapper og varer i apper.

Samsung Galaxy Store verdikupong.

Referer til instruksjonene nedenfor angående bruk av verdikupong:

• l  Du kan kun bruke én verdikupong for hvert kjøp:
  • l  Utløpte verdikuponger kan ikke refunderes eller oppbevares til fremtidige kjøp.
  • l  Hvis du annullerer betalingen før du laster ned en app, blir ubrukte verdikuponger returnert
  • l  Hvis du kjøper en app som overstiger verdikupongbeløpet, kan du betale differansen med andre betalingsmetoder som for eksempel et kredittkort eller betaling via mobiltelefon. Bruk verdikupongen først, før du betaler differansen med en annen betalingsmetode.

Slik registrerer du en verdikupong i Galaxy Store:

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet. Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. Velg alternativet “Verdikuponger og gavekort” i Galaxy Store-menyen. Trinn 2. Velg alternativet “Verdikuponger og gavekort” i Galaxy Store-menyen.

Trinn 2. Trykk på “Verdikuponger og gavekort” i Galaxy Store-menyen.

Trinn 3. Trykk på “+” (legg til-ikonet) øverst til høyre på skjermen for å registrere verdikupongen din. Trinn 3. Trykk på “+” (legg til-ikonet) øverst til høyre på skjermen for å registrere verdikupongen din.

Trinn 3. Trykk på + (legg til-ikonet) øverst til høyre på skjermen for å registrere verdikupongen din.

Slik bruker du en verdikupong i Galaxy Store:

Skjermbilde av "Galaxy Store"-skjermen med prisknappen uthevet. Skjermbilde av "Galaxy Store"-skjermen med prisknappen uthevet.

Trinn 1. Trykk på prisen for å kjøpe appen eller varen.

Skjermbilde med alternativet “Verdikuponger og gavekort” uthevet. Skjermbilde med alternativet “Verdikuponger og gavekort” uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Bruk rabatter” i Samsung betalingsvindu.

Skjermbilde med legg til-knappen (+) i øverste høyre hjørne uthevet. Skjermbilde med legg til-knappen (+) i øverste høyre hjørne uthevet.

Trinn 3. Hvis du har registrert en verdikupong, så velg den. Ellers, trykk på + for å legge til verdikupongen.

Skjermbilde med skjermen “Angi verdikupongkode eller rabattkode” synlig. Skjermbilde med skjermen “Angi verdikupongkode eller rabattkode” synlig.

Trinn 4. Hvis du legger til en verdikupong, så legg til verdikupongkoden.