Hvordan rekalibrerer jeg Galaxy-klokken?

Etter at du har kalibrert Galaxy-klokken din, trenger du ikke å bruke den mansjettbaserte monitoren når du brukerblodtrykksappen på Galaxy-klokken din for å måle blodtrykket ditt. Du kan imidlertid kalibrere Galaxy-klokken din når som helst før de 28 dagene ved å velge Rekalibrer i menyen på skjermen Blodtrykkshistorikk.

Galaxy-klokke og telefon viser innstillingene for Blodtrykkskalibrering

Slik rekalibrerer du Galaxy-klokken fra menyen på skjermbildet Blodtrykkshistorikk

Rekalibreringsprosessen er som følger:

Trinn 1: Gå til bunnen av Startskjermen, og trykk på “Vis historikk”. Trinn 1: Gå til bunnen av Startskjermen, og trykk på “Vis historikk”.

Trinn 1. Gå til bunnen av Startskjermen, og trykk på “Vis historikk”.

Trinn 2: Trykk på menyen Mer øverst til høyre på skjermen. Trinn 2: Trykk på menyen Mer øverst til høyre på skjermen.

Trinn 2. Trykk på menyen Mer øverst til høyre på skjermen.

Trinn 3: Velg “Rekalibrer”. Trinn 3: Velg “Rekalibrer”.

Trinn 3. Velg “Rekalibrer”.

Trinn 4: Trykk på “Rekalibrer klokken”, og gå tilbake til Startskjermen. Trinn 4: Trykk på “Rekalibrer klokken”, og gå tilbake til Startskjermen.

Trinn 4. Trykk på “Rekalibrer klokken”, og gå tilbake til Startskjermen.