Hvordan aktiverer jeg pushvarsler fra Galaxy Store?

Pushvarsler er en tjeneste som sender varsler til enheten din med spesielle fordeler som oppdateringer, nyttig informasjon og arrangementer for Galaxy Store. Du må aktivere varsler for å motta denne informasjonen.

Galaxy Store-logo med et varsel.

Slik setter du opp pushvarsler

Hvis du vil sette opp pushvarsler, så følg disse trinnene.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet. Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. Trykk på innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen. Trinn 2. Trykk på innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 2. Trykk på innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 3. Aktiver bryteren “Få nyheter og spesialtilbud”, og trykk på alternativet “Varsler”. Trinn 3. Aktiver bryteren “Få nyheter og spesialtilbud”, og trykk på alternativet “Varsler”.

Trinn 3. Aktiver “Få nyheter og spesialtilbud” og trykk på “Varsler”.

Trinn 4. Aktiver bryteren “Vis varsler", og aktiver deretter hvilke typer varsler du vil motta. Trinn 4. Aktiver bryteren “Vis varsler", og aktiver deretter hvilke typer varsler du vil motta.

Trinn 4. Aktiver “Vis varsler", og aktiver deretter hvilke typer varsler du vil motta.