Hvordan avslutter jeg et abonnement i Galaxy Store?

Du kan avslutte et abonnement fra Galaxy Store-menyen. Du må være logget inn på Galaxy Store for å se abonnementene dine. Etter at du har avsluttet et abonnement, kan du fortsatt bruke det inntil tjenesteperioden opphører.

Bilde av Galaxy Store-ikonet og Avslutt abonnement-knappen

Slik avslutter du et abonnement

Etter å ha logget inn på Galaxy Store, trykk på “Meny”, trykk på “Abonnementer”, velg appen fra listen og trykk deretter på “Avslutt abonnement” for å stoppe abonnementet.

Bemerk: Selv om du avslutter abonnementstjenesten, kan du forsatt bruke den inntil tjenesteperioden opphører.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet. Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 1. Logg inn på Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. Trykk på “Abonnementer” i Galaxy Store-menyen. Trinn 2. Trykk på “Abonnementer” i Galaxy Store-menyen.

Trinn 2. Trykk på “Abonnementer” i Galaxy Store-menyen.

Trinn 3. Velg en app. Trinn 3. Velg en app.

Trinn 3. Velg en app.

Trinn 4. Trykk på “Avslutt abonnement” Trinn 4. Trykk på “Avslutt abonnement”

Trinn 4. Trykk på “Avslutt abonnement”