Hvordan kan jeg bruke Samsung Pay til å foreta en betaling?

Når du har lagt til kortene dine i Samsung Pay, kan du begynne å bruke dem i Samsung Pay. Du kan imidlertid ha noen spørsmål om Samsung Pay som må løses for å sikre at du bruker appen passende og sikkert.

Bilde av en person som foretar en betaling med Samsung Pay.

Du kan få tilgang til Samsung Pay ved å sveipe oppover fra bunnen av skjermen på startskjermbildet, låseskjermen. Du kan også få tilgang til Samsung Pay når telefonen er låst og skjermen er slått av.

For å foreta en betaling med Samsung Pay, følg disse trinnene:

1 På startskjermbildet eller låseskjermen, sveip oppfra bunnen av skjermen for å åpne Samsung Pay. Ditt standard debet- eller kredittkort vises på skjermen. Hvis du har angitt flere kort, sveip til venstre eller høyre for å bytte til kortet du vil bruke.
2 For å gå til betalingsmodus, trykk på Fingeravtrykk- eller Iris-knappen hvis du har Samsung Pay sikret med den biometriske sensoren, eller PIN-knappen hvis du vil angi PIN-koden din. Hvis du har Samsung Pay sikret med fingeravtrykksensoren, så trykk på sensoren med fingeren din, og betalingsmodusen vil aktiveres.
3 La baksiden av telefonen berøre betalingsterminalen eller kortmaskinen. I visse tilfeller må du kanskje la telefonen berøre siden av kortmaskinen. Du har 30 sekunder til å gjøre det, men hvis tiden renner ut, kan du bare gjenta trinn 2.
4 Du må kanskje angi kortets PIN-kode på terminalen eller kortmaskinen for å godkjenne betalingen.

Kan jeg bruke Samsung Pay til å foreta betalinger når jeg reiser utenlands?

Ja, du kan bruke en Samsung Pay-enhet til å foreta betalinger når du reiser utenlands dersom kortutstederen tillater at det fysiske kortet brukes i utlandet. Samme vekslingskurs og gebyrer vil gjelde.

Bemerk: Hvis du trenger mer informasjon om dette, kontakt kortutstederen.