Hvordan kan jeg synkronisere Samsung Health Monitor-data til Samsung Health?

I “Panelmeny > Data”, sørg for at “Tillat å skrive” til Samsung Health er slått på i “Datatillatelser”. Hvis skrivetillatelsen er gitt til Samsung Health, vil den bli synkronisert til Samsung Health øyeblikkelig etter måling. Hvis den ikke synkroniseres automatisk, kan du sende den via Synk-knappen.

Samsung Health Monitor- og Samsung Health-ikoner.

Kan jeg sende data til Samsung Health?

Trinn 1. Gå til menyen øverst på venstre side og trykk på “Data”. Trinn 1. Gå til menyen øverst på venstre side og trykk på “Data”.

Trinn 1. Gå til menyen øverst på venstre side og trykk på “Data”.

Trinn 2: Velg “Samsung Health”. Trinn 2: Velg “Samsung Health”.

Trinn 2: Velg “Samsung Health”.

Trinn 3. Tillat “Alle tillatelser”.  Trinn 3. Tillat “Alle tillatelser”.

Trinn 3. Tillat “Alle tillatelser”.

Takk for din tilbakemelding