Hvordan kan jeg administrere Samsung Pay hvis smarttelefonen min eller klokken min er borte?

Samsung Pay er en tjeneste som lar deg betale lett og sikkert fra Galaxy-enhetene dine. Som en betalt tjeneste tilbyr Samsung den høyeste sikkerheten til kundene sine, så hvis Samsung-enheten din blir borte, kan du ha ro i sinnet og få alle muligheter til å låse enheten din.

Eksempelbilde av Samsung Pay låseskjerm og Samsung Knox-logoen

Den digitale lommeboken i Samsung Pay på Galaxy-enheten din har mye mer sikkerhet enn din vanlige lommebok. Men hva om enheten din blir borte eller stjålet? Hvis det skjer, kan du bruke Samsungs Finn min mobil -tjeneste og andre sikkerhetsfunksjoner for å låse eller slette betalingskortene som er lagret i Samsung Pay, på avstand.

Bemerk: Hvis du ikke kan låse Samsung Pay, så kontakt kortutstederen øyeblikkelig ved å ringe nummeret på baksiden av ditt fysiske betalingskort. For å bruke Samsung Pay på en smartklokke med en smarttelefon som ikke er Samsung, må du oppdatere til Android™ 6.0 eller nyere.

Når du låser telefonen din via Finn min mobil, vil Samsung Pay også automatisk bli låst. Samsung Pay vil be om at kortutstederen stopper alle transaksjoner foretatt på telefonen din inntil du finner den og verifiserer din identitet på nytt.

Slik låser du enheten din i Finn min mobil

1 Gå til Finn min mobil offisielle nettside og logg på Samsung-kontoen din.
2 Velg telefonen fra listen over enheter, og når du finner den, trykk på “Lås”.
3 Skriv inn de nødvendige opplysningene, og klikk deretter på “Lås”. Nå kan ingen få tilgang til opplysningene dine eller Samsung Pay.
4 I verste fall kan du tilbakestille telefonen din ved å klikke på “Slett data”. Husk at hvis du tilbakestiller telefonen din, vil all dens data slettes fullstendig, også Samsung Pay-opplysningene dine.
5 Sørg for å klikke på alternativet “Sikkerhetskopi” i Finn min mobil, eller foreta andre sikkerhetskopieringstiltak, før du tilbakestiller telefonen din.

Bemerk: Hvis smarttelefonen er tilbakestilt, må du logge på Samsung-kontoen din på smarttelefonen for å gjenopprette data fra sikkerhetskopien. Hvis en Google-konto er registrert på telefonen, må du logge på Google™-kontoen på smarttelefonen før du kan bruke telefonen igjen.