Hvordan kan jeg administrere mine kort i kategorien Hurtigtilgang i Samsung Wallet?

Samsung Wallet gir deg muligheten for å administrere yndlingskortene dine på en rask og enkel måte. Du kan få tilgang til kortene dine fra låse- eller startskjermene, eller til og med når skjermen er av, uten å måtte ha med et fysisk kort, takket være funksjonen hurtigtilgang.

Samsung Wallet medlemskort hurtigtilgang-skjermbilde

Samsung Wallet lar deg legge til eller fjerne favorittkort, få hurtig tilgang til dem eller endre rekkefølgen på disse kortene. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

Som standard legges alle dine registrerte kreditt- og debetkort til i kategorien Hurtigtilgang. Men du kan legge til eller fjerne dine foretrukne kort til enhver tid. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

1 Åpne Samsung Wallet, og sveip ned et av dine kort i kategorien Hurtigtilgang.
2 Klikk på menyen Rediger Hurtigtilgang nederst til høyre på skjermen.
3 Trykk på Velg kort i kategorien Hurtigtilgang (Select Quick Access tab cards).
4 Velg eller fravelg kortene du vil angi som kort i kategorien Hurtigtilgang.

Bemerk: Du kan angi opptil 40 kort i kategorien Hurtigtilgang.

For raskt å få tilgang til betalingskortene dine, bare sveip opp fra nederst på skjermen for å få opp dine kort i kategorien Hurtigtilgang. Du kan få tilgang til dem fra låseskjermen, startskjermbildet eller når skjermen er av.

For å tilpasse de ulike plasseringene til kort i kategorien Hurtigtilgang, følg disse trinnene:

1 Kjør Samsung Wallet, og trykk på ikonet med de tre strekene (meny).
2 Trykk på tannhjul-ikonet (innstillinger), og velg deretter alternativet “Hurtigtilgang og standardkort”.
3 Trykk på bryteren ved siden av dine ønskede plasseringer for å slå av eller på hurtigtilgangen for det skjermbildet.

For å gjøre tingene enda lettere, kan du endre rekkefølgen på kortene dine i kategorien Hurtigtilgang. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

1 Åpne Samsung Pay Wallet, og sveip ned et av dine kort i kategorien Hurtigtilgang.
2 Trykk og hold på et kort, og dra det til din ønskede plassering. Kortene vil automatisk bytte plass. Det siste kortet du brukte vil automatisk vises når du går til denne kategorien, uavhengig av kortrekkefølgen.