Hvordan kan jeg slette Samsung-kontoen min?

Samsung-kontoen din kan slettes permanent hvis du ønsker det. Hvis du sletter Samsung-kontoen din, slettes også alle kontoopplysningene dine, personopplysningene og all gjenværende data.

Bilde av skjermbildet slett Samsung-konto med annulleringsadvarsel

Du kan slette kontoen din fra Samsung Account sin offisielle nettside ved å følge disse trinnene:

Trinn 1. Gå inn på Samsung-kontoen din Trinn 1. Gå inn på Samsung-kontoen din

Trinn 1. Logg på kontoen din.

Trinn 2. Trykk på kategorien “Profil” øverst på skjermen. Trinn 2. Trykk på kategorien “Profil” øverst på skjermen.

Trinn 2. Klikk på alternativet “Profil”.

Trinn 3. Trykk på knappen Samsung account-innstillinger nederst på skjermen. Trinn 3. Trykk på knappen Samsung account-innstillinger nederst på skjermen.

Trinn 3. Klikk på knappen Samsung account-innstillinger.

Trinn 4. Gå til bunnen av skjermbildet, og trykk på alternativet “Slett konto”. Trinn 4. Gå til bunnen av skjermbildet, og trykk på alternativet “Slett konto”.

Trinn 4. Klikk på “Slett konto”.

Når du sletter Samsung-kontoen din, vil opplysningene dine også bli slettet fra alle Samsung-tjenester knyttet til kontoen din. I tillegg vil alle opplysninger som tilhører kontoen din, som for eksempel nedlastede elementer, kjøpshistorikk osv., også bli slettet.

Sørg for å logge av enhetene dine før du sletter Samsung-kontoen din. Ved å slette en Samsung-konto logges du ikke automatisk ut av dens enheter. Når Samsung-kontoen din har blitt slettet, vil du ikke lenger kunne logge på enhetene dine for å tilbakestille enhetene eller slette opplysninger på enhetene dine.

For å finne ut hvilke tjenester du bruker med Samsung-kontoen din, gå til Samsung Account sin offisielle nettside.