Hvordan kan jeg koble nettbrettet mitt til datamaskinen min?

Vi har lagt til en ny funksjon som praktisk kobler nettbrettet ditt sammen med en datamaskin. Etter en rask endring i nettbrett-innstillingene kan datamaskinen din og enheten din registreres og kobles til nettbrettet ditt med det samme.

Samsung Flow-ikon over et nettbrett og en telefon.

Slik kobler du til enheter fra Samsung Flow

Åpne Samsung Flow for å se alternativer for tilkobling: “Koble til telefon” eller “Koble til datamaskin”. Velg enheten du vil koble til. Åpne Samsung Flow for å se alternativer for tilkobling: “Koble til telefon” eller “Koble til datamaskin”. Velg enheten du vil koble til.

Alternativ 1. Åpne Samsung Flow for å se alternativer for tilkobling: “Koble til telefon” eller “Koble til datamaskin”. Velg enheten du vil koble til.

Gå til menyen i øverste høyre hjørne, og velg det riktige alternativet. Gå til menyen i øverste høyre hjørne, og velg det riktige alternativet.

Alternativ 2. Gå til menyen i øverste høyre hjørne, og velg det riktige alternativet.

Du må vite flere ting før du kobler til enhetene dine:

• Når tilkoblingen nettbrett – datamaskin er aktiv, vil enhver tilkobling nettbrett – telefon være begrenset.
  • Visse funksjoner som tilbys av Samsung Flow, kan være begrenset under tilkoblingen nettbrett – datamaskin.
  • Hvis du vil koble nettbrettet ditt til en telefon, må du først endre innstillingene på nettbrettet ditt.

Bemerk: USB-tilkoblingen mellom nettbrettet og datamaskinen er bare tilgjengelig på nettbrett med Android™ S OS eller nyere.