Hvordan kan jeg sjekke og oppdatere kjøpte temaer?

Galaxy Themes-applikasjonen lar deg få glede av en rekke forskjellige temaer som du kan sjekke, laste ned og oppdatere. Du kan også holde enhetene dine oppdatert med det beste innholdet.

I Galaxy Themes-appen kan du finne favorittemaene dine klare til å laste ned og oppdatere. For å finne ut hvordan du gjør det, les nedenfor.

Smarttelefonskjermer som viser forskjellige temaer fra Galaxy Themes-appen.

Følg trinnene nedenfor for å laste ned og oppdatere temaer.

Trinn 1. Trykk og hold inne startskjermen. Trinn 1. Trykk og hold inne startskjermen.

Trinn 1. Trykk og hold inne startskjermen.

Trinn 2. Trykk på ikonet “Temaer”. Trinn 2. Trykk på ikonet “Temaer”.

Trinn 2. Trykk på ikonet “Temaer”.

Trinn 3. Trykk på "Meny” (tre horisontale streker) nederst. Trinn 3. Trykk på "Meny” (tre horisontale streker) nederst.

Trinn 3. Trykk på “Meny”.

Trinn 4. Trykk på ikonet “Mine ting” øverst til venstre på skjermen. Trinn 4. Trykk på ikonet “Mine ting” øverst til venstre på skjermen.

Trinn 4. STrykk på “Mine ting”-ikonet.

Trinn 5. Velg “Temaer”, “Bakgrunner”, “Ikoner” eller “AOD-er”. Trinn 5. Velg “Temaer”, “Bakgrunner”, “Ikoner” eller “AOD-er”.

Trinn 5. Velg “Temaer”, “Bakgrunner”, “Ikoner” eller “AOD-er”.

Trinn 6. Trykk på ditt valg for å laste ned eller oppdatere det. Trinn 6. Trykk på ditt valg for å laste ned eller oppdatere det.

Trinn 6. Trykk på ditt valg for å laste ned eller oppdatere det.

Bemerk: Innholdet kan ikke lastes ned hvis selgeren har holdt tilbake innholdet, du har skiftet til en annen telefon eller oppdatert OS siden kjøpet.

Trinn 1. Logg inn på “Galaxy Themes” med Samsung-kontoen som du kjøpte appen med. Trinn 1. Logg inn på “Galaxy Themes” med Samsung-kontoen som du kjøpte appen med.

Trinn 1. Logg inn på “Galaxy Themes” med Samsung-kontoen som du kjøpte appen med.

Trinn 2. Trykk på "Meny” (tre horisontale streker) nederst. Trinn 2. Trykk på "Meny” (tre horisontale streker) nederst.

Trinn 2. Trykk på “Meny”.

Trinn 3. Trykk på “Mine ting”. Trinn 3. Trykk på “Mine ting”.

Trinn 3. Trykk på “Mine ting”-ikonet.

Trinn 4. Velg innhold for å få vist dine tidligere kjøpte temaer. Trinn 4. Velg innhold for å få vist dine tidligere kjøpte temaer.

Trinn 4. Velg innhold for å få vist dine tidligere kjøpte temaer.

Bemerk: Eksponeringen og nedlastingen av applisten kan bli begrenset dersom appen ikke støtter den aktuelle enheten til kunden eller er holdt tilbake på grunn av selgers omstendigheter.

Temaer kjøpt (installert) fra en annen enhet kan lastes ned på nytt gratis og kan lastes ned fra opptil 10 enheter per kjøp ved å bruke den samme Samsung-kontoen i Galaxy Themes.

Bemerk: Du vil kanskje ikke kunne laste ned på nytt dersom selgeren har avviklet appen og enhet/OS er endret, ved alvorlige feil i appen og andre utilgjengelighetsårsaker.

Kjøpte (installerte) temaer kan lastes ned på nytt gratis og kan lastes ned fra opptil 10 enheter per kjøp ved å bruke den samme Samsung-kontoen i Galaxy Themes.

Appen avhenger av selgerens beslutning, og tilgjengeligheten til nasjonal support / enhetssupport varierer. Avhengig av landet/enheten kan tilgjengeligheten til visse apper variere.

Hvis du ikke kan finne appen du vil bruke, så sjekk Galaxy Themes support.

Trinn 1. Åpne “Galaxy Themes” og trykk på “Meny” (tre horisontale linjer) nederst. Trinn 1. Åpne “Galaxy Themes” og trykk på “Meny” (tre horisontale linjer) nederst.

Trinn 1. Åpne “Galaxy Themes” og trykk på “Meny”.

Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre. Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre.

Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikon.

Trinn 3. Trykk på “Kontakt oss-menyen” for å sjekke om enheten din er støttet eller ei. Trinn 3. Trykk på “Kontakt oss-menyen” for å sjekke om enheten din er støttet eller ei.

Trinn 3. Trykk på “Kontakt oss-menyen” for å sjekke om enheten din er støttet eller ei.

Selv om du sletter et tema, så kan kjøpte temaer lastes ned etter at du har logget på Samsung-kontoen din.

Trinn 1. Åpne “Galaxy Themes” og trykk på “Meny” (tre horisontale linjer) nederst. Trinn 1. Åpne “Galaxy Themes” og trykk på “Meny” (tre horisontale linjer) nederst.

Trinn 1. Åpne “Galaxy Themes” og trykk på “Meny”.

Trinn 2. Trykk på “Kjøpte varer”. Trinn 2. Trykk på “Kjøpte varer”.

Trinn 2. Trykk på “Kjøpte varer”.