Hvordan kan jeg legge til eller slette apper i Samsung Kids?

Iblant må du kanskje fjerne noen ting fra enheten din for å gi plass til mer Samsung Kids-innhold eller programvareoppdateringer. Det er lett å slette apper når som helst når du vil frigjøre plass. Hvis du allerede har masse plass, så er det heller ingen sak å legge til apper i Samsung Kids.

Samsung Kids hovedskjermbilde med apper.

Slik legger du til eller sletter apper i Samsung Kids

Trinn 1. Trykk på Mer-menyen i øverste høyre hjørne av Startskjermbildet, og gå til “Rediger startskjermbilde”. Trinn 1. Trykk på Mer-menyen i øverste høyre hjørne av Startskjermbildet, og gå til “Rediger startskjermbilde”.

Trinn 1. Trykk på Mer-menyen i øverste høyre hjørne av Startskjermbildet, og gå til “Rediger startskjermbilde”.

Trinn 2. Angi PIN-koden din. Trinn 2. Angi PIN-koden din.

Trinn 2. Angi PIN-koden din.

Trinn 3. For å legge til apper, trykk på Legg til [+] knappen i øverste høyre hjørne av skjermen. Trinn 3. For å legge til apper, trykk på Legg til [+] knappen i øverste høyre hjørne av skjermen.

Trinn 3. For å legge til apper, trykk på Legg til [+] knappen i øverste høyre hjørne av skjermen.

Trinn 4. Legg til appene du ønsker. Trinn 4. Legg til appene du ønsker.

Trinn 4. Legg til appene du ønsker.

Trinn 5. For å slette apper, trykk lenge på app-ikonet, og trykk på “Slett”. Trinn 5. For å slette apper, trykk lenge på app-ikonet, og trykk på “Slett”.

Trinn 5. For å slette apper, trykk lenge på app-ikonet, og trykk på “Slett”.

Trinn 6. Klikk på “Lagre”-knappen for å ta i bruk endringene. Trinn 6. Klikk på “Lagre”-knappen for å ta i bruk endringene.

Trinn 6. Klikk på “Lagre”-knappen for å ta i bruk endringene.

Slik laster du ned nye apper

1 Trykk på Mer-menyen i øverste høyre hjørne av Startskjermbildet, og gå til “Foreldrekontroll”.
2 Angi PIN-koden din.
3 Velg “Hent flere apper til Samsung Kids” fra “Foreldrekontroll”-menyen.
4 Velg appene du vil laste ned fra Galaxy Store, og installer dem.

Etter å ha installert appene kan du legge til et ikon på “Start”-skjermbildet ved å følge samme trinn som over.

Takk for din tilbakemelding