Hvordan kan jeg legge til kreditt-/debetkortene mine i Samsung Pay?

Når du har konfigurert Samsung Pay med innstillingene som passer best til dine behov, kan du begynne å legge til kreditt- og/eller debetkortene dine. Når du har lagt til kortene dine, vil du kunne bruke dem når du vil foreta betalingene dine.

Bilde av skjermbildet legg til kort på Samsung Pay.

Hvis du vil bruke Samsung Pay og trenger å vite hvordan du legger til kort i appen, så følg disse trinnene:

1 Kjør Samsung Pay-appen. For å legge til kortet ditt, trykk på pluss-ikonet (+) over Betalingskort. Appen vil aktivere kameraet og be deg om å rette det mot forsiden av kreditt- eller debetkortet ditt. Når appen oppdager kortnummeret og utløpsdatoen, vil den be deg om å legge inn sikkerhetskoden CVC/CVV/CID (3-sifret eller 4-sifret avhengig av korttypen) og navnet ditt slik det vises på kortet.

Du kan også legge inn alle kortopplysningene manuelt, inklusiv kortnummer og utløpsdato. Bare trykk på alternativet “Legg til kort manuelt” i bunnen når appen ber deg om å rette kameraet mot kortet.

Bemerk: De påkrevde opplysningene kan variere avhengig av land og kortutsteder, så bare følg instruksjonene inne i Samsung Pay-appen for å legge til kortinformasjonen din som kortnummer, navn på kortholder og utløpsdato. Dobbeltsjekk alle opplysningene når de har blitt lagt inn for å sikre at alt er korrekt.

2 Når du har lagt til alle kortopplysningene, så trykk på alternativet “Neste”, og vent til appen godkjenner kortet ditt. Når det er gjort, godta vilkårene og betingelsene til banken din dersom de dukker opp.
3 Du vil deretter bli bedt om å verifisere kortet ditt. Velg mellom alle verifikasjonsmetodene som vises på skjermen (disse kan variere avhengig av banken din og/eller kortutstederen), og følg instruksjonene i appen for å fullføre verifikasjonen. Når alt dette er gjort, må du kanskje også underskrive kortet. Gjør det ved å tegne inne i boksen som vises på skjermen.
4 Kortet ditt er nå lagt til i Samsung Pay. Du kan legge til flere kort i appen ved å trykke på alternativet “Legg til nytt kort” sist i prosessen, eller ved å trykke på Betalingskort på hovedskjermbildet til Samsung Pay, og deretter “Legg til”.

Hvis du skulle bestemme deg for å fjerne Samsung Pay-kortene dine, kan du fortsette å bruke dine fysiske betalingskort. Ved å fjerne et betalingkort fra Samsung Pay fjerner du bare betalingsinformasjonen fra enheten. Ditt fysiske kort vil forbli aktivt. Hvis du vil slette kortet ditt, så kontakt kortutstederen din.

Bemerk: Betalingskortet ditt som er vist i Samsung Pay, ser kanskje ikke ut som ditt fysiske kort. I dette tilfellet vil Samsung Pay bruke en grafisk fremstilling av kortet ditt. Du kan fastslå om kortet ditt er korrekt ved å kontrollere at følgende opplysninger samsvarer med ditt fysiske kort: kortnettverket (Visa, MasterCard eller American Express, for eksempel), banken som utstedte kortet og de fire siste sifrene på kortet ditt.