Last ned den seneste versjonen av Bixby Vision

Det er to måter å laste ned den seneste versjonen av Bixby Vision på.

Bixby Vision appvisning i Galaxy Store.

1. Automatisk oppdatering

Hvis en oppdatering er påkrevd når du kjører Bixby Vision, vil vi be deg om å installere den nye oppdateringen først.

2. Sjekk den seneste versjonen i innstillingene til Bixby Vision

Bixby Vision oversikt Trykk på ikonet flere alternativer øverst til høyre. Bixby Vision oversikt Trykk på ikonet flere alternativer øverst til høyre.

Trinn 1. Kjør Bixby Vision-appen, og trykk på ikonet flere alternativer øverst til høyre.

Bixby Vision oversikt Trykk på “Innstillinger”. Bixby Vision oversikt Trykk på “Innstillinger”.

Trinn 2. På den viste menyen, trykk på “Innstillinger”.

Bixby Vision oversikt Trykk på “Innstillinger”. Bixby Vision oversikt Trykk på “Innstillinger”.

Trinn 3. I “Innstillinger”-menyen, trykk på alternativet “Om Bixby Vision”.

Bixby Vision oversikt Trykk på “Innstillinger”. Bixby Vision oversikt Trykk på “Innstillinger”.

Trinn 4. Nå kan du se all informasjonen om Bixby Vision og den installerte versjonen.