Trenger jeg en Samsung-konto for å laste ned en app?

Det å ha en Samsung-konto lar deg laste ned innhold og applikasjoner ved ganske enkelt å logge på. Hvis du vil laste ned Galaxy Store-applikasjoner, må du være logget på kontoen din. Noe innhold, som for eksempel Galaxy Essentials, kan imidlertid lastes ned uten å logge på.

Bilde av “Samsung-konto”-logoen

For å logge inn på Samsung-kontoen din:

Trinn 1. Start Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet. Trinn 1. Start Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 1. Start Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen. Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 2. Trykk på innstillinger -ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 3. Øverst på skjermen trykker du på “Samsung-konto”. Trinn 3. Øverst på skjermen trykker du på “Samsung-konto”.

Trinn 3. Trykk på “Samsung-konto”.

Trinn 4. Skriv inn dine data og trykk på “Logg på”. Nå kan du begynne å laste ned apper! Trinn 4. Skriv inn dine data og trykk på “Logg på”. Nå kan du begynne å laste ned apper!

Trinn 4. Skriv inn dine data og trykk på “Logg på”. Nå kan du begynne å laste ned apper!

Mer informasjon om Samsung-kontoen din

Ja, men først må du logge ut av den aktive Samsung-kontoen og deretter logge på med den andre kontoen. For å gjøre dette, trykk på “Meny”, trykk på innstillinger-ikonet, trykk på “Samsung-konto” og trykk på “Logg av”.

Trinn 1. Åpne Galaxy Store-appen og trykk på alternativet “Meny” nederst til høyre på skjermen. Trinn 1. Åpne Galaxy Store-appen og trykk på alternativet “Meny” nederst til høyre på skjermen.

Trinn 1. Start Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. På menyskjermbildet trykker du på tannhjul-ikonet øverst til høyre (Innstillinger). Trinn 2. På menyskjermbildet trykker du på tannhjul-ikonet øverst til høyre (Innstillinger).

Trinn 2. Trykk på innstillinger -ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 3. Bilde av “Galaxy Store-innstillinger”. Trykk på alternativet “Samsung-konto”. Trinn 3. Bilde av “Galaxy Store-innstillinger”. Trykk på alternativet “Samsung-konto”.

Trinn 3. Trykk på “Samsung-konto”.

Trinn 4. Inntast dine data, og trykk på alternativet “Logg av”. Trinn 4. Inntast dine data, og trykk på alternativet “Logg av”.

Trinn 4. Trykk på “Logg av”.

For å logge på igjen, følg de samme trinnene som du fulgte for å logge av.

Bemerk: Hvis det er data (Samsung Cloud, Samsung Pay osv.) knyttet til Samsung-kontoen som du logger ut av, så vil disse bli slettet fra enheten.

Hvis du ikke husker Samsung-kontoen din og passordet ditt, så kan du finne din ID eller nullstille passordet ditt på Samsung-kontoens nettside.

Etter å ha logget inn på Galaxy Store, for å endre passordet ditt, trykk på “Meny”, trykk på innstillinger-ikonet, trykk på “Samsung-konto”, trykk på “Sikkerhet og personvern”, trykk på “Passord”, trykk på “Endre”, og angi deretter dine nye opplysninger og trykk på “Lagre”.

Trinn 1. Åpne Galaxy Store-appen og trykk på alternativet “Meny” nederst til høyre på skjermen. Trinn 1. Åpne Galaxy Store-appen og trykk på alternativet “Meny” nederst til høyre på skjermen.

Trinn 1. Start Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. På menyskjermbildet trykker du på tannhjul-ikonet øverst til høyre (Innstillinger). Trinn 2. På menyskjermbildet trykker du på tannhjul-ikonet øverst til høyre (Innstillinger).

Trinn 2.Trykk på innstillinger -ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 3. På skjermbildet “Galaxy Store-innstillinger” trykker du på alternativet “Samsung-konto”. Trinn 3. På skjermbildet “Galaxy Store-innstillinger” trykker du på alternativet “Samsung-konto”.

Trinn 3. Trykk på “Samsung-konto”.

Trinn 4. Trykk på alternativet “Sikkerhet og personvern” på skjermbildet “Samsung-konto”. Trinn 4. Trykk på alternativet “Sikkerhet og personvern” på skjermbildet “Samsung-konto”.

Trinn 4. Trykk på “Sikkerhet og personvern”.

Trinn 5. På skjermbildet “Sikkerhet og personvern” trykker du på alternativet “Passord”. Trinn 5. På skjermbildet “Sikkerhet og personvern” trykker du på alternativet “Passord”.

Trinn 5. Trykk på “Passord”.

Trinn 6. På dette skjermbildet må du trykke på alternativet “Endre”. Trinn 6. På dette skjermbildet må du trykke på alternativet “Endre”.

Trinn 6. Trykk på “Endre”.

Trinn 7. Inntast ditt gamle passord og den nye dataen, og trykk på “Lagre”-knappen. Trinn 7. Inntast ditt gamle passord og den nye dataen, og trykk på “Lagre”-knappen.

Trinn 7. Skriv inn dine data, og trykk på “Lagre”.

Bemerk: Hvis du endrer passord, vil du bli logget ut av alle enheter som er knyttet til Samsung-kontoen din. Du må logge inn på disse enhetene for å synkronisere data for kontakter, SmartThings, Samsung Pass med mer.