Trenger jeg en Samsung-konto for å laste ned et tema?

For å laste ned et tema fra Galaxy Themes, må du logge på appen med Samsung-kontoen din. Du kan også logge på med en annen Samsung-konto hvis du ikke har din egen.

Skjermbilde med et tema fra Galaxy Themes med alternativet “Last ned”.

Slik logger du inn på Galaxy Themes ved bruk av Samsung-kontoen din

For å laste ned et tema, må du logge inn på Galaxy Themes-appen ved bruk av Samsung-kontoen din.

Trinn 1. Langt trykk på Galaxy-enhetens startskjerm. Trinn 1. Langt trykk på Galaxy-enhetens startskjerm.

Trinn 1. Langt trykk på Galaxy-enhetens startskjerm.

Trinn 2. Trykk på “Temaer”-ikonet nederst på skjermen. Trinn 2. Trykk på “Temaer”-ikonet nederst på skjermen.

Trinn 2. Trykk på “Temaer”-ikonet.

Trinn 3. Trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre. Trinn 3. Trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre.

Trinn 3. Trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 4. Trykk på innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Themes-menyen. Trinn 4. Trykk på innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Themes-menyen.

Trinn 4. Trykk på innstillinger -ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Themes-menyen.

Trinn 5. Trykk på alternativet “Samsung-konto”. Trinn 5. Trykk på alternativet “Samsung-konto”.

Trinn 5. Trykk på “Samsung-konto”.

Trinn 6. Skriv inn påloggingsopplysningene til Samsung-kontoen på dette skjermbildet. Trinn 6. Skriv inn påloggingsopplysningene til Samsung-kontoen på dette skjermbildet.

Trinn 6.Skriv inn påloggingsopplysningene til Samsung-kontoen din

Mer informasjon om Samsung-kontoen din

Ja. For å logge på Galaxy Themes med en annen konto, logg av Samsung-kontoen som du i øyeblikket bruker, og logg deretter på med den ønskede kontoen.

Trinn 1. Langt trykk på Galaxy-enhetens startskjerm. Trinn 1. Langt trykk på Galaxy-enhetens startskjerm.

Trinn 1. Langt trykk på Galaxy-enhetens startskjerm

Trinn 2. Trykk på “Temaer”-ikonet nederst på skjermen. Trinn 2. Trykk på “Temaer”-ikonet nederst på skjermen.

Trinn 2. Trykk på “Temaer”-ikonet.

Trinn 3. Trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet. Trinn 3. Trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 3. Trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 4. Trykk på innstillinger-ikonet øverst til høyre i Galaxy Themes-menyen. Trinn 4. Trykk på innstillinger-ikonet øverst til høyre i Galaxy Themes-menyen.

Trinn 4. Trykk på innstillinger -ikonet øverst til høyre i Galaxy Themes-menyen.

Trinn 5. Trykk på “Samsung-konto” øverst på skjermen Trinn 5. Trykk på “Samsung-konto” øverst på skjermen

Trinn 5. Trykk på “Samsung-konto”.

Trinn 6. Trykk på “Logg av” nederst på skjermen. Trinn 6. Trykk på “Logg av” nederst på skjermen.

Trinn 6. Trykk på “Logg av”.

Trinn 7. Trykk på “Logg av” på nytt nederst på skjermen. Trinn 7. Trykk på “Logg av” på nytt nederst på skjermen.

Trinn 7. Trykk på “Logg av”.

Trinn 8. Skriv inn påloggingsopplysningene dine, og trykk på “OK” nederst på skjermen. Trinn 8. Skriv inn påloggingsopplysningene dine, og trykk på “OK” nederst på skjermen.

Trinn 8. Skriv inn påloggingsopplysningene dine, og trykk på “OK”.

Trinn 9. Trykk på “Samsung-konto” øverst på skjermen Trinn 9. Trykk på “Samsung-konto” øverst på skjermen

Trinn 9. Trykk på “Samsung-konto”.

Trinn 10. Skriv inn påloggingsopplysningene til Samsung-kontoen din. Trinn 10. Skriv inn påloggingsopplysningene til Samsung-kontoen din.

Trinn 10. Skriv inn påloggingsopplysningene til Samsung-kontoen din.

Bemerk: Hvis det er data (for eksempel Samsung Cloud, Samsung Pay osv.) knyttet til Samsung-kontoen som du logger ut av, så vil disse bli slettet fra enheten.

Hvis du ikke husker ID-en til Samsung-kontoen din og passordet ditt, så kan du finne din ID eller nullstille passordet ditt på Samsung-konto.

Etter å ha logget på Galaxy Themes kan du endre passordet ditt ved å følge de neste trinnene:

Trinn 1. Gå til Galaxy Themes, og trykk på “Meny” nederst til høyre. Trinn 1. Gå til Galaxy Themes, og trykk på “Meny” nederst til høyre.

Trinn 1. Start Galaxy Themes og trykk på “Meny”.

Appuyer sur l’icône des Paramètres du Galaxy Themes Appuyer sur l’icône des Paramètres du Galaxy Themes

Trinn 2. Trykk på innstillinger -ikonet øverst til høyre i Galaxy Themes-menyen.

Trinn 3. Trykk på alternativet “Samsung-konto”. Trinn 3. Trykk på alternativet “Samsung-konto”.

Trinn 3. Trykk på “Samsung-konto”.

Trinn 4. Trykk på “Sikkerhet og personvern”. Trinn 4. Trykk på “Sikkerhet og personvern”.

Trinn 4. Trykk på “Sikkerhet og personvern”.

Trinn 5. Trykk på “Passord”. Trinn 5. Trykk på “Passord”.

Trinn 5. Trykk på “Passord”.

På dette skjermbildet kan du endre passordet ditt etter å ha trykket på “Endre”. Skriv inn de nye påloggingsopplysningene dine, og trykk på “Lagre”.

Bemerk: Hvis du endrer passord, vil du bli logget av alle enheter som er knyttet til Samsung-kontoen din. Du må logge på disse enhetene for å synkronisere data for kontakter, SmartThings, Samsung Pass med mer.