Den oppdaterte søppelfunksjonen i Mine filer på Galaxy-enheter med One UI 6.0

Etter utgivelsen av One UI 6.0 har papirkurven i My Files-appen på Galaxy-telefoner og -nettbrett blitt endret. Brukere kan nå slette og gjenopprette filer for My Files, Gallery og Lydopptaker fra papirkurven i My Files.

Forskjellige typer filer flyr fra et nettbrett til en papirkurv.

Merk: Søppelfunksjonen kan ikke slås av.

Du kan permanent slette eller gjenopprette filer fra Mine filer ved å følge anvisningene nedenfor.

Gjenopprette eller slette spesifikke filer i Mine filer

Startskjermbildet for Mine Filer Startskjermbildet for Mine Filer

Trinn 1. Gå til Mine filer > Papirkurv.

Startskjermbilde i Søppel Startskjermbilde i Søppel

Steg 2. Trykk på Rediger.

Startskjermbilde i Søppel med valgte filer Startskjermbilde i Søppel med valgte filer

Trinn 3. Trykk på Alle eller velg enkeltfiler.

Startskjermbildet for Søppel med gjenopprettingsalternativ valgt Startskjermbildet for Søppel med gjenopprettingsalternativ valgt

Trinn 4. Trykk på Gjenopprett eller Slett og følg eventuelle gjenværende anvisninger på skjermen.

Snarvei for å slette alt i Papirkurv på en gang

Startskjermbildet for Mine Filer Startskjermbildet for Mine Filer

Trinn 1. Gå til Mine filer > Papirkurv.

Startskjermbildet i Søppel Startskjermbildet i Søppel

Steg 2. Trykk på Mer (tre prikker loddrett).

Startskjermbilde i Søppel med alternativet Tøm valgt Startskjermbilde i Søppel med alternativet Tøm valgt

Trinn 3. Velg Tøm.

Merk: Du kan se slettede filer etter app (Mine filer, Galleri og Lydopptaker), samt gjenopprette eller slette dem fra Innstillinger > Enhetsvedlikehold > Administrer lagring > Papirkurv > Mine filer.

Selv om du kan bruke Mine filer til å administrere alle søppelfilene dine, kan du fortsatt bruke Galleri til å slette og gjenopprette bilde- og videofiler.

Slette filer fra Galleri

Bilder-skjermbildet i Galleri-appen Bilder-skjermbildet i Galleri-appen

Trinn 1. Gå til Galleri > Bilder.

Bildefiler valgt i Galleri-appen Bildefiler valgt i Galleri-appen

Steg 2. Velg et bilde eller en video å slette.

Slettealternativ valgt for å fjerne bildefiler Slettealternativ valgt for å fjerne bildefiler

Trinn 3. Trykk på Slett.

Pop-up-vindu for å bekrefte sletteforespørsel Pop-up-vindu for å bekrefte sletteforespørsel

Trinn 4. Flytt til Søppel for å bekrefte.

Merk: Slettede elementer vil forbli i Papirkurv i 30 dager. Etter det vil de automatisk bli permanent slettet.

Gjenopprette slettede filer til Galleri

Startskjermbilde i Galleri Startskjermbilde i Galleri

Trinn 1. Gå til Galleri > Meny (de tre horisontale linjene).

Menyvalg i Galleri Menyvalg i Galleri

Trinn 2. Velg Papirkurv.

Søppel i galleri Søppel i galleri

Trinn 3. Velg Rediger.

Filer og gjenopprettingsalternativ valgt i Papirkurv Filer og gjenopprettingsalternativ valgt i Papirkurv

Trinn 4. Velg elementene du vil beholde > Trykk på Gjenopprett (eller Gjenopprett alle).

Slette filer permanent fra Galleri

Startskjermbilde i Galleri Startskjermbilde i Galleri

Trinn 1. Gå til Galleri > Meny (de tre horisontale linjene).

Menyvalg i Galleri Menyvalg i Galleri

Trinn 2. Velg Papirkurv.

Papirkurv i Galleri Papirkurv i Galleri

Trinn 3. Velg Rediger.

Filer og alternativet Slett valgt i Papirkurv Filer og alternativet Slett valgt i Papirkurv

Trinn 4. Velg elementene du vil slette > Trykk på Slett (eller Slett alle).

Hurtigvindu som ber om bekreftelse på sletting Hurtigvindu som ber om bekreftelse på sletting

Trinn 5. Bekreft ved å trykke på Slett.

Hvis du kun er interessert i å administrere lydfiler, kan du fortsatt bruke Lydopptakerappen til å slette eller gjenopprette disse spesifikke filene.

Slette filer fra Lydopptakerappen

Startskjermbilde i Lydopptakerappen Startskjermbilde i Lydopptakerappen

Trinn 1. Gå til Lydopptaker -appen > Liste.

Filer lagret i opptakslisten til lydopptakeren Filer lagret i opptakslisten til lydopptakeren

Trinn 2. Velg filene du ønsker å slette > Trykk på Slett (eller Slett alle).

Hurtigvindu som ber om bekreftelse på å flytte til papirkurven Hurtigvindu som ber om bekreftelse på å flytte til papirkurven

Trinn 3. Trykk på Flytt til papirkurv.

Gjenopprette slettede filer til Lydopptaker

Startskjermbilde i Lydopptaker Startskjermbilde i Lydopptaker

Trinn 1. Gå til Lydopptaker-appen > Mer (tre vertikale prikker).

Startskjermbilde i Lydopptaker Startskjermbilde i Lydopptaker

Trinn 2. Velg Papirkurv.

Papirkurv i Lydopptaker Papirkurv i Lydopptaker

Trinn 3. Velg filer som skal gjenopprettes > Gjenopprett eller Gjenopprett alle.

Slette Lydopptakerfiler permanent

Startskjermbilde i Lydopptaker Startskjermbilde i Lydopptaker

Trinn 1. Gå til Lydopptaker-appen > Mer (tre vertikale prikker).

Startskjermbilde i Lydopptaker Startskjermbilde i Lydopptaker

Trinn 2. Velg Papirkurv.

Papirkurv i Lydopptaker Papirkurv i Lydopptaker

Trinn 3. Trykk på Rediger.

Filer og alternativet Slett valgt Filer og alternativet Slett valgt

Trinn 4. Velg filer som skal slettes permanent > Slett.

Hurtigvindu som ber om bekreftelse på sletting Hurtigvindu som ber om bekreftelse på sletting

Trinn 5. Velg Slett for å bekrefte.