Fortsette å se videoer etter at man forlater Samsung TV Plus

Selv om du går ut av Samsung TV Plus-appen, kan du fortsette å se videoene dine ved å bruke Bilde-i-bilde, en av dens mest nyttige funksjoner.

Bilde av bilde-i-bilde-funksjonen på Samsung TV Plus-appen.

Slik setter du opp Bilde-i-bilde-funksjonen

Du kan fortsette å se videoen du så på Samsung TV Plus ved å bruke “Bilde-i-bilde”-funksjonen i appens innstillinger-meny

1 Gå til Samsung TV Plus, trykk på ikonet flere alternativer, og velg “Innstillinger”.
2 Velg “Bilde-i-bilde”.
3 Slå på knappen “Tillat bilde-i-bilde”.