Koble Bluetooth-enheter til telefonen din med SmartThings

Bluetooth-enheter er praktiske og lettere å bruke med SmartThings og kompatible enheter som for eksempel hodetelefoner og høyttalere som kan kobles til sømløst med SmartThings-appen på telefonen din.

For enkel bruk forblir parede enheter tilkoblet telefonen din selv om du går ut av SmartThings.

Koble Bluetooth-enheter til telefonen din i SmartThings.

Med SmartThings-appen kan du overvåke og styre smartenhetene eller anordningene dine direkte fra telefonen din. Enten du glemte å slå av TV-en før du forlot huset i morges eller ønsker at lysene skal slås på automatisk om kvelden når du kommer hjem fra jobb, er SmartThings løsningen for deg. For å komme i gang og begynne å få glede av alle fordelene med et tilkoblet hjem, følg disse trinnene:

På din Galaxy-telefon

1 Sørg først for at enheten du vil koble til er synlig.
2 Gå deretter til SmartThings-appen og åpne den på telefonen din.
3 Trykk på kategorien Enheter, trykk på Legg til (plusstegnet) og trykk deretter på Legg til enhet.
4 Trykk på Skann, så burde alle tilgjengelige enheter vises under Tilgjengelige enheter.
5 Velg enheten din, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre paringen og sette opp Bluetooth-enheten din.
Skann i nærheten i SmartThings-appen.

På din iPhone

1 Sørg for at Bluetooth-enheten din er i paringsmodus.
2 Gå deretter til SmartThings-appen og åpne den på telefonen din.
3 Trykk på kategorien Enheter, og trykk deretter på Legg til (plusstegnet).
4 Trykk på Skann i nærheten, så vil alle tilgjengelige enheter vises under Tilgjengelige enheter.
5 Trykk på enheten, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre paringen og sette opp Bluetooth-enheten din.
Skann i nærheten i SmartThings-appen på en iPhone.

Tilkoblede Bluetooth-enheter kan finnes på Enhetspanelet.

På din Galaxy-telefon

Bare sveip ned fra toppen av skjermen ved bruk av to fingre for å åpne panelet Hurtiginnstillinger, og trykk deretter på Enhetskontroll. Trykk på din ønskede Bluetooth-enhet for å se de tilgjengelige innstillingene, eller koble til igjen hvis den ikke er paret i øyeblikket. Panelet er kun tilgjengelig på telefoner med Android 10 eller nyere.

Enhetskontroll i panelet Hurtiginnstillinger.

På din iPhone

Gå til og åpne Innstillinger, og trykk deretter på Bluetooth. Enheter som i øyeblikket er paret eller som har blitt paret tidligere, vises på denne siden. Hvis en enhet ikke er paret i øyeblikket, så sørg for at Bluetooth er aktivert, og trykk deretter på den ønskede enheten for å koble den til. Du kan også trykke på ikonet info til høyre for enheten for ytterligere innstillinger.

Bryter ved siden av Bluetooth på en iPhone.