Kan jeg få refusjon for et Galaxy-tema?

Galaxy Themes-innhold er digitalt innhold. Det må være en akseptabel grunn til å be om en refusjon.

Bilde av Galaxy Themes-ikon.

Vanligvis kan ikke kjøp av et tema heves eller refunderes når nedlastingen starter. Hvis innholdet du har kjøpt er annerledes enn det som ble angitt eller reklamert med, eller hvis det implementeres på en annerledes måte enn det som ble spesifisert i vilkårene og betingelsene, kan du heve kjøpet innenfor 30 dager etter kjøpsdatoen.

Bemerk: Foreta kun et kjøp når du er sikker på at du vil ha innholdet.

Hvis du har noen spørsmål, så kontakt oss ved bruk av disse trinnene:

Trinn 1. Start Galaxy Themes og trykk på Meny-ikonet nederst til høyre. Trinn 1. Start Galaxy Themes og trykk på Meny-ikonet nederst til høyre.

Trinn 1. Start ikon og trykk på “Meny” på hovedskjermbildet til Galaxy Themes.

Trinn 2. Trykk på innstillinger-ikonet.øverst til høyre på skjermen. Trinn 2. Trykk på innstillinger-ikonet.øverst til høyre på skjermen.

Trinn 2. Trykk på innstillinger -ikonet øverst til høyre i Galaxy Themes-menyen.

Trinn 3. Velg “Kontakt oss” nederst på skjermen. Trinn 3. Velg “Kontakt oss” nederst på skjermen.

Trinn 3. Trykk på “Kontakt oss”.

Referer til følgende forholdsregler angående oppheving eller annullering av abonnement:

• Når en kunde opphever, annullerer eller avslutter en kjøpskontrakt, skal rentesatsen for refusjonsperioden være i overensstemmelse med den relevante lovgivningen (kjøpsloven for netthandel osv.)
  • Innholdet av produktene som legges inn på Galaxy Store, er registrert av selgeren. Samsung Electronics Co., Ltd. tilbyr utelukkende handelsplattformen og er ikke ansvarlig for produktinnhold eller registrering.
  • Hvis en mindreårig vil kjøpe en app, krever det samtykke fra dennes foresatte. Hvis det skjer en transaksjon uten samtykke fra en foresatt, kan den mindreårige eller den foresatte heve kjøpet.
  • Spørsmål angående utvekslinger, returneringer, garantier og håndtering av skadeskompensasjon til forbruker skal reguleres i henhold til de relevante retningslinjene for beskyttelse av innholdsbruker, bortsett fra som spesifisert i vilkårene og betingelsene samt produktopplysningene.