Bruk SmartThings Find med SmartThings-appen

Med alle enhetene vi eier nå for tiden, er det fort gjort å glemme hvor en har lagt en eller to. Heldigvis vil SmartThings Find i SmartThings-appen hjelpe deg å finne dine verdifulle enheter, som telefon, nettbrett, øreplugger og klokke. SmartThings Find skanner etter enhetene dine og viser deg til og med et kart med detaljert informasjon, inkludert adresser og tidsstempler. Du kan også dele enhetsinformasjon med andre Galaxy-brukere så en venn kan finne en enhet for deg. Hvis du trenger flere alternativer for sporing, kan du koble til Finn min mobil i appen eller bruke Samsung SmartTag.

Merknad: Du må logge inn på Samsung-kontoen din for å bruke SmartThings Find og du må aktivere alternativet “Finn offline” for å finne enheter du har mistet.

Hvis det er en enhet du ikke finner, åpner du bare SmartThings-appen for å bruke SmartThings Find. Enhetene du har registrert, vises på et kart så du enkelt kan finne det du har forlagt.

1.   Naviger til SmartThings-appen og åpne den. Trykk deretter på Liv-fanen og trykk på nye SmartThings Find-kortet. Trykk på Last ned hvis du blir bedt om det, for å laste ned nødvendige tillegg. Trykk på Enig om nødvendig.

2.   Velg deretter enhetene du ønsker å se på kartet, og trykk på Utført.

3.   Du får se et kart som inneholder enhetene du har valgt. Sveip opp fra nederst på skjermen for å se detaljert informasjon om enhetene dine, som omtrent hvor de ligger.

4.   Velg en spesifikk enhet ved å trykke på den på kartet.

SmartThings Find-kortet i SmartThings-appen

Merknad: Du kan bli bedt om å tillate stedstillatelse når du åpner SmartThings-appen.

Hvis du noen gang trenger å fjerne SmartThings Find-kortet fra SmartThings, navigerer du først dit SmartThings Find-kortet er installert. Trykk på Liv-fanen, trykk på Flere alternativer (de tre vertikale prikkene) og trykk deretter på Slett. Trykk på minustegnet ved siden av SmartThings Find og trykk deretter på Slett. Du kan når som helst legge den til igjen ved å velge den på nytt. Husk at SmartThings Find-funksjonen ikke blir avinstallert når du fjerner SmartThings Find-kortet fra SmartThings-appen.

• Hvis du mister Galaxy Buds når de ligger inne i etuiet, kan ikke stedet bekreftes.
  • Stedet kan ikke bekreftes når det ikke finnes noen Galaxy-enhet i nærheten som hjelper med å finne enheter i nærheten.
  • SmartThings Find er tilgjengelig over hele verden, bortsett fra i Kina.
  • SmartThings Find er tilgjengelig i Hong Kong og Taiwan

Merknad: Hvis enheten du har mistet går helt tom for strøm eller ikke kan avgi Bluetooth-signaler, kan den ikke finnes med Finn offlinefunksjonen.

Du kan avgrense steder og se navigasjonsveivisning for enhetene du ikke finner ved hjelp av SmartThings Find-kortet. Eller hvis du vet at en enhet er i nærheten, kan du få den til å ringe høyt så du finner den raskere.

1.   Naviger til SmartThings-appen og åpne den. Trykk deretter på Liv-fanen for å se SmartThings Find.

2.   SmartThings Find-kortet vil vise dine Galaxy-enheter som er lagt til for øyeblikket langs panelet nederst. Trykk på hver enkelt for å se navnet og stedet på kartet. Trykk på Oppdater -ikonet under navnet på enheten din for å laste inn stedssporing på nytt.

3.   Trykk på kartet for å åpne SmartThings Find og se flere alternativer.

4.   Trykk på Meny-ikonet (det har tre prikker med tre streker) nederst til høyre for å se enhetene dine. Trykk på en enhet for å se den på kartet, zoom deretter inn på kartet ved å klemme sammen fingrene dine på skjermen.

Meny-ikonet uthevet i SmartThings- Finn appen

5.  Hvis du må søke rundt deg etter en enhet eller vil at den skal avgi en lyd, kan du bruke alternativene nederst på skjermen:

• Søk i nærheten: Begynn å skanne rundt deg etter enheten. Du blir varslet når enheten oppdages. Du kan avbryte skanningen når som helst ved å trykke på Stopp.
  • Naviger: Åpne Google Maps Navigation for å få frem den raskeste veien til enheten din. Dette alternativet er kanskje ikke tilgjengelig hvis ikke enheten blir funnet.
  • Ring:  enheten din til å ringe ved maks. volum i ett minutt. Enheten din ringer selv om den er satt til dempet eller vibrermodus.

6. Du kan også koble til Finn min mobil. Du må samtykke i vilkårene og betingelsene og deretter velg en enhet du vil finne.

Forsiktig: Ikke gå til stedet på kartet hvis du tror enheten din er stjålet. Ta heller kontakt med myndighetene.

SmartThings Find inkluderer flere alternativer for å gjøre det enklere å finne enhetene dine. Du kan for eksempel legge til eller fjerne enheter som SmartThings vil kunne finne, og dele stedsinformasjon med andre Galaxy-brukere.

For å starte, Naviger til SmartThings-appen og åpne den. Trykk deretter på Liv-fanen for. Trykk på SmartThings Find-kortet, trykk deretter på Flere alternativer (de tre vertikale prikkene) for å bruke følgende alternativer:

SmartThings Find-ikonet med mulighetene for å avbryte og legge til
  • Legg til Hjem-skjerm: Legg til en snarvei til SmartThings Find på Hjem-skjermen din. Du kan trykke på snarveien på Hjem-skjermen for å gå direkte til stedskartet.
  • Innstillinger: Trykk på Tillat at enheter kan spores for å velge hvilke enheter som kan finnes på kartet av andre Galaxy-brukere. Du kan også bruke Finn offline-funksjonen. Se avsnittet om Finn offline for mer informasjon.
  • Hvordan bruke: Se en veiledning som skisserer de grunnleggende punktene for å bruke SmartThings Find.
  • Informasjon: Se programvareversjonen og annen informasjon om SmartThings Find.

Du kan også velge eller velge bort enheter som vises på kartet. Trykk på Meny-ikonet på kartet (det har tre prikker med tre streker), trykk deretter på Flere alternativer (de tre vertikale prikkene). Trykk på Angi favoritt. Trykk på Alle øverst for å velge alle enhetene dine eller velg noen få ved å trykke på individuelle enheter.

Merknad: Opptil tjue enheter kan velges om gangen.

Hvis du har Samsung SmartTag, kan du koble  den til nøkler, veske, ryggsekk eller annet du ikke har råd til å miste. Når SmartTag er koblet til SmartThings-appen på enheten din, kan du når som helst bruke den til å spore og finne gjenstandene dine. Du trenger ikke betale for den grunnleggende sporingstjenesten heller!

Hund bærer en Samsung SmartTag på kragen sin

Funksjonen Finn offline i SmartThings Find virker i sammenheng med Find My Mobile for å hjelpe deg å finne enheten din, selv når den er slått av eller ikke online. Når enheten din har vært offline i 30 minutter, vil den avgi et signal som kan mottas av andre enheter. En Galaxy-bruker i nærheten kan så hjelpe deg å finne enheten din ved å sende den informasjonen til Samsungs server. På den annen side tillater denne funksjonen også at du krypterer enhetens offlineplassering så bare du kan få tilgang til den.

Først må du slå på Finn offline-funksjonen for at tjenesten eller offline-krypteringen skal virke.

1.   Naviger til SmartThings-appen og åpne den, trykk deretter på Liv-fanen. Trykk på SmartThings Find-kortet.

2.   Trykk på Flere alternativer (de tre vertikale prikkene) og trykk deretter på Innstillinger.

3.   Trykk på Tillat enheter som kan spores og trykk deretter på bryteren ved siden av Finn offline. Denne funksjonen virker sammen med Find My Mobile for å finne enheten din, selv om den er offline.

Merknad: Du kan aktivere Finn offline når Galaxy Watch er i tilkoblet status med Bluetooth og både høyre og venstre Galaxy Buds er i tilkoblet status med Bluetooth.

Finn offline slått på med SmartThings Find-appen

1.   Hvis du har kompatible parrede enheter, for eksempel en Samsung smartklokke, kan du slå på Finn offline for dem også ved å trykke på bryterne deres.

2.   Trykk på Bak og trykk deretter på Krypter sted offline.

3.   Trykk på bryter ved siden av navnet på enheten din. Dette krypterer enhetens beliggenhet så bare du vil kunne finne den.

Bryter uthevet ved siden av brukernavn i SmartThings Find-appen

1.   Oppgi deretter en 6-sifret PIN-kode. Denne PIN-koden vil bli brukt til å dekryptere offline hvor enheten din befinner seg. Trykk på Fortsett, oppgi deretter PIN på nytt for å bekrefte. Trykk OK.

2.   For å kryptere flere enheter etter å ha angitt PIN-koden din, trykk på brytere ved siden av dine foretrukne enheter som vises.

Hvis du skulle ha behov for å endre PIN-koden, trykk på Tilbakestill PIN og følg instruksjonene på skjermen.

Merknad: Du kan også slå på funksjonen Finn offline i de vanlige innstillingene på telefonen eller nettbrettet ditt. Naviger til Innstillinger og åpne den. Trykk deretter på Biometri og sikkerhet. Trykk på Finn min mobil, trykk deretter på bryter ved siden av Finn offline.