Om Galaxy SmartTag+

Galaxy SmartTag+ kan knyttes til dine nøkler, lommebøker og andre personlige eiendeler for å hjelpe deg med å holde styr på hvor du har lagt dem. Bare følg varsellyden, eller bruk (den AR-aktiverte) funksjonen “Finn ved bruk av kamera”.

Galaxy SmartTag+ på en koffert.

Andre Galaxy-enheter kan hjelpe deg med å finne en SmartTag+. Når din SmartTag+ er funnet av andre Galaxy-enheter, vil du motta en varsling som forteller deg omtrent hvor din SmartTag+ er via funksjonen “Varsle meg når den er funnet”.

For å koble til din SmartTag, trenger du en Samsung Galaxy mobilenhet der du kan installere SmartThings-appen. SmartTag er kompatibel med Samsung Android OS 8.0 eller høyere. Andre Android-enheter og iOS-enheter støttes ikke.

For å bruke funksjonen “Finn ved bruk av kamera” med SmartTag+, trenger du en Galaxy mobilenhet med Android 11 eller høyere og UWB-støtte.

Karakteristikker ved Galaxy SmartTag+

• Hold styr på tingene dine: Nøkler, kjæledyr og vesker.
  • Lokaliser ved bruk av Galaxy Find-nettverket uten GPS (offline søk).
  • Lokaliser enheter ved bruk av lyd.
  • Opptil 100-130 dagers batteritid.
  • IP52-klasse beskyttelse mot inntrenging av støv og fuktighet.
  • AR-søk (UWB).

Bemerk: Koble til og spor opp uten å måtte tegne abonnement hos tjenestetilbyderen din (ingen ytterligere kostnader påløper for tjenesten).

Galaxy SmartTag+ spesifikasjoner

Description of the characteristics of the Galaxy SmartTag+ and Galaxy SmartTag.

Divisjon

Galaxy SmartTag+
(ET-T7300)

Galaxy SmartTag

(ET-T5300)

Produktstørrelse (LxBxD)

3,91 x 3,91 x 0,99 cm

3,91 x 3,91 x 0,99 cm

Produktvekt:

0,459 oz

0,459 oz

Minne/RAM

512KByte/128KByte

512KByte/128KByte

Bluetooth®-profiler

5.0 (kun BLE)

5.0 (kun BLE)

GPS

Batteri

Utskiftbart CR2032

Utskiftbart CR2032

Vanntett

IPS2

IPS2

Taster og knapper

1 knapp

1 knapp