Om SmartThings for Galaxy Watch

SmartThings-appen kan nå brukes fra din Galaxy Watch. Med denne appen kan du bruke din Galaxy Watch til å se og kontrollere en rekke IoT-enheter.

SmartThings i en Galaxy Watch.

Viktige funksjoner

• Se statusen på enheter registrert under ¨Favoritter¨ på smarttelefonen din.
  • Scener lagt til i “Favoritter” på smarttelefonen din kan vises og kjøre på klokken din.
  • Mer detaljert kontroll er mulig for visse enheter.

Bemerk: Støttede enheter: TV-er, høyttalere, klimaanlegg, robotstøvsugere, belysning (5 typer).

1) TV: Skifte kanal, justere volum, demp lyd, gå til forrige kanal.
2) Høyttaler: Juster volum, demp lyd, musikkavspillingskontroll (start/stopp, forrige spor / neste spor).
3) Klimaanlegg: Temperaturinnstilling, innetemperatur.
4) Robotstøvsuger: Juster retning (forover, sving til venstre, sving til høyre), start rengjøring / pause, start lading.
5) Belysning: Lysstyrkejustering, fargemiks.

• Nye enheter kan ikke legges til via SmartThings for Galaxy Watch-appen.

For å koble til en ny enhet, bruk SmartThings-appen som er installert på mobiltelefonen din.

Galaxy Watch-modeller som støtter SmartThings-appen

SmartThings-appen kan installeres og brukes på alle Galaxy Watch4- og Galaxy Watch4 Classic-modeller så vel som alle modeller lansert etter det.

Slik installerer du SmartThings-appen

1. Last ned appen fra Google Play Store.

Skjerm Skjerm

Trinn 1. Start Google Play

Søkeikon valgt. Søkeikon valgt.

Trinn 2. Trykk på søkeknappen

Tastaturikon valgt i søk etter apper. Tastaturikon valgt i søk etter apper.

Trinn 3. Trykk på tastaturikonet

Skriv inn “SmartThings” og søk etter appen. Skriv inn “SmartThings” og søk etter appen.

Trinn 4. Skriv “SmartThings” og trykk på søk

“SmartThings”-app valgt i søkeresultatene. “SmartThings”-app valgt i søkeresultatene.

Trinn 5. Velg SmartThings-appen

Installer SmartThings-appen. Installer SmartThings-appen.

Trinn 6. Trykk på Installer

2. Finn appen i Google Play-appen på smarttelefonen din, og velg “Installer på en annen enhet”.

Skjerm til å søke etter SmartThings-appen i Play Store. Skjerm til å søke etter SmartThings-appen i Play Store.

Trinn 1. Søk etter SmartThings på Play Store

Skjerm til å velge “Tilgjengelig på flere enheter” i SmartThings-appen i Play Store. Skjerm til å velge “Tilgjengelig på flere enheter” i SmartThings-appen i Play Store.

Trinn 2. Velg “Tilgjengelig på flere enheter”

Alternativet “Installer” valgt. Alternativet “Installer” valgt.

Trinn 3. Ved siden av Smartwatch, trykk på “Installer”