Wat u moet doen als uw USB type C koptelefoon niet goed werkt met Galaxy S23

Fluctuerend geluid, vastlopend of vertraagd geluid kan voorkomen bij sommige oudere Samsung USB type C koptelefoons in combinatie met Galaxy S23 apparaten. Als dit gebeurt, kan dit makkelijk worden opgelost door de firmware van de koptelefoon bij te werken.

Weergave van bedrade koptelefoon.

Zo update u de firmware van USB type C koptelefoon met Galaxy

Weergave van hoofdscherm met icoon van koptelefoon. Weergave van hoofdscherm met icoon van koptelefoon.

Stap 1. Controleer of het hoofdscherm een koptelefoonpictogram heeft.

Weergave van neerwaartse veegbeweging om meldingen te tonen. Weergave van neerwaartse veegbeweging om meldingen te tonen.

Stap 2. Veeg naar beneden op het hoofdscherm om apparaatmeldingen te tonen.

Weergave van meldingen. Weergave van meldingen.

Stap 3. Tik op Firmwareversie controleren.

Weergave van optie firmware-update gehighlight. Weergave van optie firmware-update gehighlight.

Stap 4. Tik op "Bijwerken”.

Weergave van firmware-update in uitvoering. Weergave van firmware-update in uitvoering.

Stap 5. De firmware van het apparaat wordt bijgewerkt.

Weergave van voltooide firmware-update. Weergave van voltooide firmware-update.

Stap 6. De melding verandert in "Bijgewerkt" wanneer deze is afgerond.

Certified care by Samsung experts

Certified care by Samsung experts