Wat is 'Link naar Windows'?

Windows houdt van je telefoon. Je telefoon-app neemt alles wat je kunt doen op je smartphone en brengt dit naar je pc.

Verstuur teksten, bekijk recente foto's en recente berichten of gebruik een van je favoriete mobiele apps--zonder je telefoon uit je tas te halen.

Beeld van een man die hetzelfde scherm bekijkt op Note10 en Windows

Opmerking: De 'Link naar Windows' is vooraf geïnstalleerd op de Note10/Note10+.

Link to Windows

Belangrijkste kenmerken

Vereisten

Functies

Foto's

Netwerkaansluiting

• Bekijk tot 25 recente foto's in de galerij op je pc
• Sleep foto's van je telefoon naar je pc

Berichten

Netwerkaansluiting

• Bekijk de berichten op je telefoon
• Ontvangst en beantwoording van telefoonberichten (inclusief MMS) op je pc

Kennisgevingen

Netwerkaansluiting

• Bekijk de verschillende meldingen van telefoon-apps op je pc

Telefoonscherm

Zelfde Wi-Fi-netwerk

• Geniet van je telefoon-apps en inhoud op je pc via schermspiegeling
• Speel telefoonspelletjes op je pc met een toetsenbord en muis