Waar is de Home Button op de Galaxy Note8?

Hoewel er technisch gezien geen fysieke Home button op het Infinity scherm te zien is, beschikt de Galaxy Note8 wel over een Home button. Om een meer natuurlijke gebruikerservaring te bieden is de Home button weggewerkt achter het display.

De combinatie van hardware en software is zo ontworpen dat de vernieuwde Home button reageert op verschillende drukniveaus. Je kunt de Home button dus normaal gebruiken om naar het startscherm te navigeren of het scherm wakker te maken.

mobile-devices/waar-is-de-home-button-op-de-galaxy-note8