Veeggebaren (Vegen vanaf onderkant, Gebarenhints) inschakelen op de Galaxy S24

Met de nieuwe update van de navigatiebalkinstellingen op de Galaxy S24 zijn de opties Vegen vanaf onderkant en Gebarenhints vereenvoudigd, maar deze kunnen nog steeds worden ingeschakeld via de NavStar-app van GoodLock.

Veeggebaar naar rechts op een Galaxy S24-scherm met het GoodLock-pictogram op de achtergrond

Opmerkingen:

• Geldt voor NavStar-app versie v6.1.05.33 en later.
  • De GoodLock-app ondersteunt Engels, Koreaans, Japans en vereenvoudigd Chinees.

Met de NavStar-app van GoodLock kun je de Galaxy S24 verder naar jouw voorkeuren aanpassen.

GoodLock klaar om te downloaden vanuit de Galaxy Store. GoodLock klaar om te downloaden vanuit de Galaxy Store.

Stap 1. Download de app GoodLock van de Galaxy Store.

NavStar klaar om te downloaden vanuit de GoodLock-app. NavStar klaar om te downloaden vanuit de GoodLock-app.

Stap 2. Open de app GoodLock > Download NavStar in het tabblad Make up.

Als je de optie Enable extra gesture settings in de NavStar-app activeert, kun je de extra opties zien in de navigatiebalkinstellingen onder Display.

Tabbladscherm GoodLock Make up. Tabbladscherm GoodLock Make up.

Stap 1. Open de app GoodLock > Tik op NavStar in het tabblad Make up.

Het scherm Veeggebaren in NavStar. Het scherm Veeggebaren in NavStar.

Stap 2. Zet de schakelaar naast Enable extra gesture settings in het tabblad Veeggebaren op Aan.

Na het inschakelen van Enable extra gesture settings verschijnen er extra opties, zoals Knopvolgorde en Gebarenhints.

Instellingen startscherm. Instellingen startscherm.

Stap 1. Open Instellingen > Display.

Scherminstellingen voor display. Scherminstellingen voor display.

Stap 2. Tik op Navigatiebalk.

Instellingenscherm voor navigatiebalk. Instellingenscherm voor navigatiebalk.

Stap 3. Selecteer Veeggebaren > Tik op Meer opties.

Meer opties voor de navigatiebalk. Meer opties voor de navigatiebalk.

Stap 4. Selecteer het gewenste veeggebaar en de knopvolgorde.

Meer opties voor veeggebaren. Meer opties voor veeggebaren.

Stap 5. Tik op de schakelaar voor Gebarenhints om de functie in te schakelen.