Oplossingen voor wanneer je Galaxy-telefoon niet trilt bij het ontvangen van oproepen of meldingen

Als je Galaxy-telefoon niet trilt wanneer je oproepen of meldingen ontvangt, maar dat zou moeten, kan er een eenvoudige oplossing zijn. In dit artikel begeleiden we je door verschillende probleemoplossende stappen om de trilfunctie van je telefoon te herstellen.

Een Galaxy-apparaat dat een binnenkomende oproep weergeeft terwijl het in de voorzak van een persoon zit.
Instellingen startscherm. Instellingen startscherm.

Stap 1. Open Instellingen > Selecteer Geluiden en trillen.

Geluiden en trillen startscherm. Geluiden en trillen startscherm.

Stap 2. Als de instelling op Stil staat, zet deze dan op Geluid of Trillen.

Controleer de oproeptrilinstellingen

Geluiden en trillen startscherm. Geluiden en trillen startscherm.

Stap 1. Selecteer Trillen bij oproep.

Trillen bij oproep scherm. Trillen bij oproep scherm.

Stap 2. Zorg ervoor dat de Intensiteit trilsignaal oproep hoog genoeg is ingesteld en Stil niet is geselecteerd.

Controleer de instellingen voor meldingtrillingen

Geluiden en trillen startscherm. Geluiden en trillen startscherm.

Stap 1. Selecteer Trilstand melding.

Trilstand melding scherm. Trilstand melding scherm.

Stap 2. Zorg ervoor dat de Intensiteit trilsignaal melding hoog genoeg is ingesteld en Stil niet is geselecteerd.

Controleer de instellingen voor de trillingintensiteit

Geluiden en trillen startscherm. Geluiden en trillen startscherm.

Stap 1. Selecteer Intensiteit trilsignaal.

Intensiteit trilsignaal instellingen scherm. Intensiteit trilsignaal instellingen scherm.

Stap 2. Zorg ervoor dat de instellingen Bellen, Meldingen, Systeem en Media hoog genoeg zijn ingesteld.

Controleer de instellingen van de Niet storen-modus

Als de Niet storen modus is ingeschakeld, werken trillingen en meldingen mogelijk niet.

Instellingen startscherm. Instellingen startscherm.

Stap 1. Open Instellingen > Selecteer Meldingen.

Meldingen instellingenscherm. Meldingen instellingenscherm.

Stap 2. Selecteer Niet storen.

Niet storen instellingen scherm. Niet storen instellingen scherm.

Stap 3. Tik op de Niet storen-schakelaar als deze in de “Aan”-stand staat om deze uit te schakelen.

Controleer de app-meldingsinstellingen

Als meldingen voor specifieke apps zijn uitgeschakeld, ontvang je mogelijk geen meldingen van die apps.

Meldingen instellingenscherm. Meldingen instellingenscherm.

Stap 1. Selecteer App-meldingen.

App-meldingen scherm. App-meldingen scherm.

Stap 2. Veeg naar de apps waarvan je meldingen wilt ontvangen. Tik op de schakelaar als deze in de “Uit” positie staat.

Afhankelijk van de modus, zoals Slaap, Theater of Ontspanning, werken meldingen mogelijk niet als de instellingen onjuist zijn.

Instellingen startscherm. Instellingen startscherm.

Stap 1. Open Instellingen > Selecteer STanden en routines.

Standen en routines startscherm. Standen en routines startscherm.

Stap 2. Tik op de ingestelde modus en zorg ervoor dat de Niet storen tijden correct zijn.