Na de update naar Android 7.0 Nougat lijkt mijn schermresolutie minder te zijn geworden?

SchermresolutieNa het updaten van je toestel naar Android 7.0 Nougat zal je standaard schermresolutie verlaagd zijn van QHD (2560x1440) naar Full HD (1920x1080). Deze verandering zal weinig invloed hebben op je gebruikservaring. Wel zal de verlaagde resolutie zorgen voor een langere accu-duur.

Als Samsung gebruiker krijg je de keuze om de resolutie aan te passen naar HD (1280x720), full HD (1920x1080) of WQHD (2560x1440).

Dit doe je door te navigeren naar: Apps -> Instellingen -> Display -> Schermresolutie

Toestellen

* Genoemde functie is een onderdeel van Android 7.0 Nougat. Deze versie van Android is verkrijgbaar op de Galaxy S7 en S7 edge. Android 7.0 Nougat zal uitgebreid worden in het eerste half jaar van 2017 op de Galaxy S6, Galaxy S6 edge & S6 edge Plus, Galaxy Tab A met S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE), Galaxy A3 2017 en de Galaxy A5 2017.

Lees meer over Android 7.0

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.