Je hoorapparaat gebruiken met Samsung Galaxy-apparaten

Galaxy-apparaten ondersteunen een Bluetooth-verbinding met hoorapparaten. Ontdek hoe je de functies voor compatibiliteit gehoorapparaat en audiostreaming kunt gebruiken om hoorapparaten aan Galaxy-apparaten te koppelen en de geluidskwaliteit te optimaliseren.

Een persoon die een hoorapparaat draagt en een Galaxy S24 gebruikt.

Audiostreaming voor hoorapparaten (ASHA)

Deze functie ondersteunt audiostreaming door je Galaxy-apparaat en hoorapparaat via Bluetooth te koppelen, waardoor geluiden op je telefoon duidelijker hoorbaar zijn.

* Om Audio Streaming voor Hoorapparaten te gebruiken, moeten zowel je Galaxy-apparaat als de hoorapparaten deze functie ondersteunen.

* Neem voor vragen over ASHA-ondersteuning van hoorapparaten contact op met de fabrikant van je hoorapparaat.

Je hoorapparaat aan een Galaxy-apparaat koppelen

Zorg dat je hoorapparaat in de koppelingsmodus staan. Als je niet zeker weet hoe je je hoorapparaat in de koppelingsmodus zet, raadpleeg dan de instructies van de fabrikant of de gebruikershandleiding voor meer informatie.

Startscherm Instellingen Startscherm Instellingen

Stap 1. Op Galaxy-apparaat: Open Instellingen > Selecteer Toegankelijkheid.

Gehoorverbeteringsfuncties Gehoorverbeteringsfuncties

Stap 2. Selecteer Gehoorverbeteringen > Selecteer Ondersteuning gehoorapparaten.

Pop-upvenster met koppelingsinstructies voor hoorapparaten Pop-upvenster met koppelingsinstructies voor hoorapparaten

Stap 3. Tik op Bluetooth-gehoorapparaten > Tik op Doorgaan in het pop-upvenster.

Pop-up venster met Bluetooth-koppelverzoek Pop-up venster met Bluetooth-koppelverzoek

Stap 4. Selecteer je hoorapparaat uit de lijst met beschikbare apparaten > Tik op Koppelen in het pop-upvenster.

* Je kunt ook je hoorapparaten verbinden via Instellingen > Verbindingen > Bluetooth.

Ondersteunde apparaten

Galaxy S

Galaxy Z Flip / Z Fold

Galaxy A

Galaxy Tab

S22 / S22+ / S22 Ultra

Z Flip / Z Fold 4

A13 / A23 / A23 5G / A33 5G / A53 5G / A73 5G

Tab S6 Lite Refresh / Tab S6 Lite Refresh 2 / Tab Active4 Pro / Tab Active5

S23 / S23+ / S23 Ultra / S23 FE

Z Flip / Z Fold 5

A14 / A14 5G / A54 5G

Tab S8 / Tab S8+ / Tab S8 Ultra

S24 / S24+ / S24 Ultra

-

A25 5G / A35 5G / A55 5G

Tab S9 / Tab S9+ / Tab S9 ultra / Tab S9 FE / Tab S9 FE+

* ASHA-ondersteuning kan variëren afhankelijk van het land van release.

* Neem voor Galaxy-apparaatmodellen die vóór 2022 zijn uitgebracht contact op met het Samsung Call Center met betrekking tot ASHA-ondersteuning.

* Als de functie niet zichtbaar is op ASHA-ondersteunde modellen, update dan de software naar de nieuwste versie en controleer het opnieuw.

Hoorapparaatcompatibiliteit (HAC)

Met de functie "Compatibiliteit gehoorapparaat" kunnen geluids- en elektromagnetische signalen rechtstreeks worden verzonden vanaf de bovenste ontvanger van het Galaxy-apparaat (het deel dat tegen je oor zit), zodat je beter met je hoorapparaat kunt horen.

Compatibiliteit gehoorapparaat instellen

Startscherm Instellingen Startscherm Instellingen

Stap 1. Open Instellingen > Selecteer Toegankelijkheid.

Gehoorverbeteringsfuncties Gehoorverbeteringsfuncties

Stap 2. Selecteer Gehoorverbeteringen > Tik op Ondersteuning gehoorapparaten.

Ondersteuningsfuncties voor hoorapparaten Ondersteuningsfuncties voor hoorapparaten

Stap 3. Tik op de schakelaar om "Compatibiliteit gehoorapparaat" in te schakelen.

* Je kunt "Compatibiliteit gehoorapparaat" ook instellen in Oproep > Instellingen > Overige oproepinstellingen .

Ondersteunde apparaten

Galaxy S

Galaxy Z Fold

Galaxy Z Flip

S10e / S10 / S10+ / S10 5G / S10 Lite

Z Fold

Z Flip

S20 / S20+ / S20 Ultra / S20 FE

Z Fold2

Z Flip 5G

S21 / S21+ / S21 Ultra / S21 FE

Z Fold3

Z Flip3

S22 / S22+ / S22 Ultra

Z Fold4

Z Flip4

S23 / S23+ / S23 Ultra / S23 FE

Z Fold5

Z Flip5

S24 / S24+ / S24 Ultra

-

-

* Beschikbaarheid van HAC-ondersteuning kan variëren en is afhankelijk van het land.

Opmerking: Alle informatie over HAC die door de FCC is gecertificeerd, heeft alleen betrekking op ondersteunde apparaten die in de VS zijn uitgebracht.